Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Verdifølelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Verdifølelse

juli 7 2023 - 10:04
Hvor ligger din? Jeg tror vi trygt kan si at det er to hovedmåter å være verdifull på for alle. Verdien i bare det å være et levende menneske, og verdien i hva vi er og presterer blant andre mennesker.
Avatar

Re: Verdifølelse

juli 10 2023 - 03:20
Verdien i bare det å være et levende menneske.... jeg skulle ønske jeg var der at det var fullt og helt der jeg følte min verdi var. Og at jeg så hvert eneste menneske på samme måte. Noen ganger tror jeg at jeg gjør det. Men så kommer dagene med sine innspill og slår meg i hodet med sin brutale virkelighet. Og da stiller jeg meg selv spørsmålet om hvordan jeg ser på menneskene som lever i sine liv. Ser jeg på hver enkelt som et like verdifullt menneske som et annet? Er en dement, gammel mann på sykehjemmet like verdifull som medisinstudenten?

Jeg hørte og så forresten en musikkvideo med barnetegninger som illustrasjoner, den heter Marionett og er av Uje Brandelius. Den er fin og tankevekkende
Avatar

Re: Verdifølelse

juli 10 2023 - 14:19
Det er betryggende å høre at du stiller deg de spørsmålene. Den sangen er kul.
Til forsiden