Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Verdensdagen for psykisk helse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Verdensdagen for psykisk helse

okt 10 2014 - 14:47
Visste du at Verdensdagen for psykisk helse er i dag? Syns det er fint at psykisk helse har sin egen dag der åpenhet og kunnskap er i fokus. I år er temaet: Hverdagsstress og psykisk helse. Se hverandre - senk skuldrene.

Leste på mentalhelse.no at Lene Marlin og Eline Medbøe har fått årets Åpenhetspris for sin åpenhet om psykisk helse, som hvert år tildeles på denne dagen. Kjenner selv best til førstnevnte, og er mektig imponert over henne.

Selv har jeg vært på kino i dag og sett "Flink pike". Ikke tilfeldig at denne ble satt opp på programmet i min lokale kino på Verdensdagen for pyskisk helse. For dette er en ny dokumentar om depresjon. Det var for meg en veldig sterk film der gjenkjennelsen var enorm. Samtidig en fin og god dokumentar, med humoristiske innslag. Anbefales!
Til forsiden