Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vennskap søkes?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vennskap søkes?

des 27 2021 - 04:20
Ønsker dette som innlegg på gruppa Nye venner


Fortsatt God jul ????????????????Håper man får veldig mange likes og veldig mange kommentarer på mitt innlegg nå. Syns alle overser mitt innlegg nettopp fordi jeg er den personen jeg er. Jeg kan jo ikke være en annen person nettopp for at dere skal like meg for nettopp den personen som jeg er. Visst jeg ikke kan være meg selv lengre sliter dere kraftig da. Håper folk slutter med den fordømmelsen å innbiller seg ting å tang om meg nettopp fordi dere bare trur jeg er sånn å sånn uten verken å ha møtt meg og blitt ordentlig kjent med meg i det virkelige livet nettopp å møtes face too face. Alle må ta en sjanse i livet med å bli ordentlig kjent med personen før man avgjør ting og tang. Jeg ser nettopp etter venner både i min egen alder som er i slutten av 20 årene, venner som er yngre og litt eldre som jeg vil møtes face too face å ikke drive noe vennskap kun igjennom en skjerm. Jeg vil ha en ekte venn som er til å stole på både i det virkelige livet og på nette. Jeg vil ikke ha en venn som er en annen person på nette og en helt annen person igjen i virkeligheten. Håper på starten på et godt vennskap med noen å feire Nyttårsaften 2021 sammen med sosialt?

Folk kan selvfølgelig være ifra absolutt hele landet å da, selvfølgelig helt åpent for det. Takk ????????

Ta kontakt med meg på pm!

Mvh

Ungmann på 29 ifra Alta og som bor i Alta ????Klem ifra meg
Avatar

Kult!

des 27 2021 - 09:23
Du høres ut som en rå fyr! Finner folk med samme utfordringer selv sør for Oslo liksom, men tipper det er enda være så langt nord!?
En sjømann kunne sikkert blitt venn med ei Måke og der opp er det nesten bare Reinsdyr liksom? Hehe. Jeg har en ide om noe jeg ikke har prøvd ut selv men tror du det hadde fungert å ta en kjøretur/ferie til et sted som ikke er hjemme, prøve å møte nye folk enten det er på cafe eller i kirka? Bare en ide liksom, men man blir jo kreativ i tankegangen rundt det etter en stund :p
Avatar

Og fyi

des 27 2021 - 09:27
Fant på Reddit noen år siden at om man inkluderer 420 i det man skriver er visst det en invitasjon til å røyke cannabis sammen lol, ikke at noen som helst her inne kunne finne på å tro noe slik om noen andre men du var kanskje litt uheldig med klokkeslettet på meldinga da du sendte den :p
Tenkte bare si ifra så ingen misforstår deg :)
Til forsiden