Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venninnesorg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venninnesorg

juni 17 2023 - 01:47
Hadde en venninne som jeg ble kjent med på barneskolen, så plutselig flyttet hun. Jeg ble kjempelei meg og gråt i flere netter. Hadde skikkelig hjertesorg liksom.. Ble så glad i henne :-( men tror ikke at hun noen gang følte noe sånt ovenfor meg..
Hun tok ikke kontakt med meg, og virket nesten som at jeg ikke var bra nok for henne mer.
Men så dum og naiv som jeg var, ville jeg ikke innse det den gangen..
Hun oppførte seg arrogant og som om hun var flau over meg når jeg var meg selv.. Jeg begynte å skamme meg en del og begynte å hate meg selv skikkelig. Jeg hatet hvordan jeg så ut, fordi jeg aldri kom til å bli like pen som henne (hun var en av de mest attraktive jentene, spesielt med sminke på). Flere kaller henne "modell" og "fineste jenta jeg har sett".
Jeg har alltid beundret henne for at hun har vært så fin og i tillegg virket så selvstendig. Men har også sett at hun har hatt sine problemer..
Jeg har gitt så mye til denne jenta, men fått veldig lite tilbake.
Jeg blir så fort glad i folk, og har på en måte tenkt på alle andre før meg selv (det er sånn jeg har følt meg "bra").
Venninna tok ikke kontakt med meg før noen år etter, men det virket for meg som om hun gjorde det kun fordi hun ikke hadde noen andre akkurat da. Ingen som var bedre enn meg, kanskje.. Jeg visste det egentlig, hadde jeg bare trodd på det, men jeg var blind av naivitet.............. Så jeg ble kjempeglad for at "hun tok kontakt".

Hun har brukt meg hele tiden...

I dag sletta jeg henne fra SoMe og det gjør så forferdelig vondt.. Har vondt i brystet og føler meg nesten litt redd..

Når people pleasing og "love bombing" er lært fra tidlig alder og brukt i 20+ år så er det ikke bare bare å snu og endre på det.
Det gjør vondt å bli glad i seg selv, lære seg selvrespekt, sette grenser og å se sannheten i div ting. :'(
Det gjør vondt å sette en "final" strek i vennskap en har hatt i mange år... det gjør vondt å endre seg selv.
Avatar

Re: Venninnesorg

juni 17 2023 - 15:33
Så det å høre at du er "bra nok som du er", vil høres komplett meningsløst ut for deg, nå? Det vanskeligste virker å være hennes reaksjon til deg og ikke at eventuelt andre har sett i hennes retning heller enn din.
Til forsiden