Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vennefunksjonen hos sidetmedord.no

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vennefunksjonen hos sidetmedord.no

feb 17 2011 - 21:28
Vennefunksjon:
Vi har opplevd en økende tendens til at våre brukere ønsker en mer personlig dialog med andre brukere av forumet. Som en prøveordning har vi derfor gjort det mulig for en bruker å legge andre brukere til som en venn, slik at man kan kommunisere uten innsyn fra de andre brukerne. Alle forumbrukere vil ha sin egen innboks på meldinger fra andre brukere, og nye venner blir lagt inn i en venneliste. Du kan når som helst slette venner fra listen.
Fremgangsmåte – legge til en venn:
· Alle brukernavn er klikkbare – ”Klikk på brukernavn” tar deg til en side med en ”Bli venn” knapp.
· Person 1 sender en ”bli venn” forespørsel til person 2 som må godkjenne forespørselen. Forespørselen blir sendt som en innboks melding som kan sees når person 2 logger seg inn. Dersom person 2 har registrert e –post adressen sin, vil det bli sendt beskjed om forespørselen på mail.
· Person 2 godkjenner/avslår forespørselen. Dersom forespørselen godkjennes, opprettes vennskapet i systemet, og brukerne gis nå mulighet til å sende hverandre personlige meldinger i innboksen. Disse meldingene vil kun gå mellom brukerne.


Til forsiden