Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venne/kjærlighetshjelp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venne/kjærlighetshjelp

okt 19 2014 - 02:58
Hei! Jeg har ett ganske stort problem med en av mine beste venner og aner ikke hva jeg skal gjøre, så kommer til dere for kanskje mulig rådgivning! Litt forhistorie: I september 2011 skilte foreldrene mine seg, 2011 døde bestefaren min, 2012 gjorde kjøresten min det sluitt, 2013 døde farfaren min. Dette gjorde ting veldig vanskelig. Jeg ble ikke ferdig med en sorgprosess før en annen startet, og jeg er enda ikke ferdig med dem alle. Dette har trykket meg mye ned, og jeg slet endel med vonde tanker. Høsten 2012 møtte jeg en helt fantastisk jente, og vi ble kjempe gode venner. Jeg begynte å få følser for hun, men ikke hun for meg. Dette er noe som har trykket meg mer og mer ned. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Vi begge to sliter endel med vonde tanker, noe som gjør at vi står hverandre veldig nærme, men det gjør ting bare vanskeligere med tanke på mine sterke følser for hun. Er den noe her som har vært borti noe av det samme, og kanskje kan gi meg noen tips for hva jeg kan gjøre? Vil bare gjøre folk oppmerksom på at dette er mitt første innlegg på ett forum av noe slag, så om det er lagt til på feil sted, så beklager jeg dette!
Avatar

Re: Venne/kjærlighetshjelp

okt 28 2014 - 10:17
Kunne nok ha passet bedre under Relasjonsproblemer, men vet ikke om det er mulig å flytte tråder her.

Jeg antar dere har snakket åpent om det? Det er %&¤# vanskelig å være venner når ene parten har følelser for andre. Vært gjennom det selv og måtte bare kutte henne ut før jeg dro meg enda lenger ned. Var andre grunner også.

Om du ikke vil kutte henne ut, må dere nok finne annen løsning på det. Evt. prate åpent om dilemmaet og akseptere situasjonen. I verste fall får hun seg annen kjæreste og demper følelsene.
Til forsiden