Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Var ikke så lett dette her.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Var ikke så lett dette her.

des 1 2014 - 03:55
Hei, super side og forum dere har her, bra at jeg snublet inn her, eller? Ja, jeg tror det. Ideen om å ventilere og prate med tilnærmet likesinnede på et nettforum er helt suveren for min del, men.. så innser jeg hvor store problemer jeg faktisk har med å formidle meg i dette formatet. Uansett hva jeg skriver så synes jeg selv det bare høres sutrete og ikke helt sånn jeg hadde tenkt ut.

Jeg har så vannvittig mye på hjertet, en lang historie som jeg i en perfekt verden kunne sittet meg ned å skrevet bok om, eller noe sånt....

Jeg sliter sterkt sierr de. Jeg har problemer med å fungere i hverdagen, men føler likevel at jeg ikke har noen rett til å sitte å "beklager utrykket sutre, for jeg omtaler kun meg selv som sutrete. Andre tråder ser jeg ikke på slik, på ingen måte, jeg leser tråden, kjenner meg igjen i det jeg kan, forstår det jeg kan og prøver ikke å forstår ting jeg ikke har forståelse for/erfaringer med.

Andre ventilerer.
Jeg bare sutrer, matter of fact, jeg kommer aldri så langt engang, fordi det jeg inisielt hadde tenkt å poste er for lengst markert og slettet av overnevnte grunner.

EN ting av gangen, sånn som med alt ant.
Avatar

Re: Var ikke så lett dette her.

des 1 2014 - 20:12
Du er på sporet av viktig innsikt, tror jeg. Hvorfor klarer jeg ikke tillate meg å si det jeg har på hjertet? Burde tanker og følelser "skjerpe seg" og følge lydig proporsjonalt med min materielle velstand og situasjon? Er det slik jeg fungerer? Eller burde fungere? Er mine følelser urettmessige? Ja, finnes det egentlig noe slikt som urettmessige følelser?!

Det er bare å øve og lete, så vokser den boken din fram av seg selv..
Avatar

Din egen beste venn...?

des 14 2014 - 18:05
Hva ville du sagt til en god venn i samme sitausjon? Prøv å tenk som din egen beste venn! Ville du sagt til din venn, slutt å syt og hold ting for deg selv?
Hvorfor har ikke du lov til å sutre?? Mange folk sutrer, du har lov til å fortelle om dine plager uten at du skal bekymre deg. Å tørre å dele bekymringer er styrke, ikke sutring.
Her er det maaange osm forteller og deler sine sorger, det er plass til deg og!
Til forsiden