Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Var det som trigget det hele og derfor jeg fikk tilbake smerter?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Var det som trigget det hele og derfor jeg fikk tilbake smerter?

juli 29 2021 - 23:32
Jeg lurer på noe, det blir liksom mer som et spørsmål. Tror denne her går egentlig til dere som går på antidepressiva.

Etter jeg begynte på antidepressiva har jeg ikke opplevd noe fysiske smerter.

Og...tidligere i sommer var jeg vitne til noe som virkelig gikk inn på meg og jeg var så deppa, lei meg, sliten. Ja alt det der. Men...altså...jeg havnet...jeg var langt nede i kjelleren for og si det sånn, at kroppen min bare..."kortsluttet" jeg brøt fullstendig sammen og ja...vil nesten si at jeg hyperventilerte.

Det var nesten så jeg vurderte og kontakte min fastlege for og forhøre meg om tiden var inne for opptrapping. Siden jeg ikke hadde tatt kapsel den dagen så var jeg rimelig rask ute med og ta kapsel NOE SOM HJALP GJETT OM JEG BLE LETTET!

Dagen etter kunne jeg nok fremdeles oppleve litt smerter, så det satt igjen litt også gikk det noen dager...og nå...har jeg hentet meg opp igjen. Fått tilbake litt den boosten.

Og plutselig dukket opp smerter jeg ikke hadde kjent på EVIGHETER! Også er spørsmålet:

Er det virkelig så lite som skal til? Når man går på antidepressiva og opplever noe personlig at det kan trigge smerter? Hvis det gir noe mening?

Hvis utydelig for enkelte skal jeg prøve og omformulere meg litt.

Hadde vært veldig glad om det er en eller annen der ute som går på antidepressiva som kjenner seg litt igjen?
Avatar

:-)

aug 25 2021 - 17:23
Hei.

Kroppen og psyken henger sammen. Jeg går selv på antidepressiva. Hvis man har trappet ned på antidepressiva så kan man så absolutt oppleve smerter i kroppen. Kroppen får abstinenser. Jeg ville nok tatt kontakt med legen uansett hvis du har selv trappet opp litt så hun er klar over styrken du tar nå.
Jeg vet også det at hvis man opplever ting som man ikke har bearbeidet skikkelig så kan det absolutt sette seg i kroppen. Nesten garantert.
Kroppen "husker"nemlig ting som psyken har fortrengt. Kroppen min er sånn at når jeg blir stresset(og det ikke slår ut i migrene) så får jeg vondt i venstre skulder under "vingen" , det slår aldri feil. Jeg går til psykomotorisk fysio og der lærer man utrolig mye hvordan kropp og psyke henger sammen.
Et eksempel: en person som har ptsd har garantert mye smerter i kroppen, der er det også både lyd/lukt/smak som kan trigge ting fra tidligere og nå til at kroppen sier i fra, spesielt hvis personen har fortrengt ting.
Håper dette ga litt mening :-)
Til forsiden