Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vanskelig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vanskelig

sep 20 2013 - 00:21
For meg har bursdager alltid vært en koselig ting, spesielt min, for hvem liker vel ikke å få gaver. Men i år kjenner jeg at jeg ikke har noen lyst til å feire den, jeg har ikke den samme følelsen som jeg alltid pleier å ha, den gode følelsen av at dette er min dag.
Jeg vet hvorfor det er sånn, og jeg føler at det er en god grunn, men den er der og knuger i meg.
I løpet av våren i år mistet jeg mine to siste besteforeldre. Det har virkelig gått inn på meg, og jeg føler at jeg har tatt det tyngre enn de fleste andre i familien.
Først døde bestefar veldig brått og uventet, samtidig som bestemor ble dårlig. Noen måneder seinere døde bestemor etter litt sykdom og skader etter noen fall.
I tillegg har det skjedd en del andre ting på toppen av dette som ikke har gjort sorgprosessen noe bedre. Jeg føler at jeg ikke har fått sørget på en god måte og at det derfor tar lengre tid enn jeg forventer.
Jeg merker at jo nærmere jeg kommer feiringa, jo mindre lyst har jeg til å feire, samtidig som jeg ikke vil skuffe mamma som er pådriveren for selskap i familien. Hun koser seg virkelig når hun kan be til bursdag eller noe, selv om det i år blir bare noen få.
Samtidig så vil jeg jo også feire, jeg vil ikke bare sette meg ned for å gråte og sørge. For jeg vet innerst inne at de begge ville blitt skuffa om de visste at de var grunnen til at jeg ikke feiret. Og jeg vet at de ville ønsket at jeg skal ha det godt og kose meg. Det er bare så vanskelig å tenke på det når det er to plasser som ikke blir fylt i år.
Avatar

husk dem

sep 25 2013 - 21:39
Å miste noen er desverre en del av livetssirkel. Men om vi husker dem, husker alle de gode øyeblikkene, i stedet for å fokusere på hva og hvem man har mistet, blir de ikke virkelig borte. Jeg selv har tvil om jeg skal feire min bursdag, for jeg har også mistet mye. Jeg kommer til å ha en liten sammenkomst med familien, og droppe festen i år, og heller utbringe en skål i stillhet for det som en gang var. Jeg trur du har godt av å være sammen med familien din på denne dagen, og finne støtte i hverandre. Jeg tror neppe at dine besteforeldre hadde villet at du ikke skulle unne deg noe glede i livet. Det vill gå bedre etterhvert, stol på det. Jeg mistet selv min stefar som jeg sto ganske nær, men jeg har lært å akseptere det, være takknemmelig for stunden vi hadde og gå videre.
Til forsiden