Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Utskrevet fra DPS...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Utskrevet fra DPS...

nov 1 2019 - 23:25
.... noen tips til å lykkes på veien videre?
Avatar

Har vært der lenge selv

nov 2 2019 - 00:07
Føler du deg klar for veien videre, eller er det ufrivillig?
Avatar

Re: Utskrevet fra DPS...

nov 2 2019 - 09:58
Er vel ikke helt klar for det, men sånn er det. Vil ikke havne inn igjen så derfor søker jeg tips.
Avatar

Hei

nov 2 2019 - 14:42
Det er litt vanskelig å gi råd til deg spesielt når du skriver at du ikke er helt klar for det men det har også med trygget å gjøre den indre tryggheten for hvordan ting kommer til å gå.personlig hadde jeg aldri klart meg uten psykolog det hadde gått til helvete derfor blir det extra vanskelig å gi råd.hvor lenge har du gått på dps?
Avatar

Det du har lyst til

nov 4 2019 - 22:17
Det er mange tankebaner jeg har forandret på siden jeg begynte terapi. Fortsatt dødelig deprimert, så det tar sin tid selv med ny tankegang. Det mest grunnleggende tipset jeg har, er å begynne å gjøre det du har lyst til. Jeg er tror det blir vanskelig å få det bedre om man ikke gjøre det man har lyst til. Jeg vet... man har kanskje ikke lyst til noe som helst lenger... Men jeg vet også at jeg må tenke på den måten hvis jeg ikke skal gi opp dette livet. Det er som hjertet sier at "nå begynner du å tenke på dine egne behov først, ellers er det letter for meg å gi opp"
Til forsiden