Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Utenforskap i samfunnet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Utenforskap i samfunnet

jan 31 2023 - 23:39
Unge mennesker blir skjøvet ut i utenforskap! Jeg er en av de som samfunnet ikke ville ha, som aldri var bra nok til å være med! Si meg; hvordan skal psykiatrien hjelpe oss med dette? Når det ikke er rom nok for alle, ikke er jobber nok til alle? Jeg hadde blitt ekskludert om jeg ikke hadde blitt alvorlig psykisk syk også, kun fordi jeg er litt for saktegående og ikke klarer å henge med på det sinnsyke tempoet. Skal ting i samfunnet liksom bli bedre med mindfullness? Mennesket blir gjort til problemet og er nødt til å endre seg, strekke seg enda lenger. Jeg strakk meg så langt at strikken min røk, jeg hevder at alt stresset og presset i skolen og yrkeslivet til slutt gjorde meg syk. Men jeg antar at det er helt greit at helsa til enkelte mennesker ofres for at vi skal ha det «samfunnet» vi har. Inkludering, felleskap og mangfold, ting jeg har tilgode å få oppleve.
Avatar

Re: Utenforskap i samfunnet

feb 2 2023 - 14:31
Hadde vi innført klassesamfunn i barnehagene rundtomkring så hadde det blitt ramaskrik, men i de voksnes verden er klassesamfunnet helt greit og akseptert tydeligvis blant de aller fleste. Alle er ikke like mye verdt i dette samfunnet bestående av klasser, det sier seg selv.
Til forsiden