Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Utbrenthet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Utbrenthet

sep 20 2020 - 16:15
Jeg er man 34 år å er utbrent. Har vært det i 10 år nå å kommer ingen vei . Er det flere her med same erfaring ?
Avatar

Re: Utbrenthet

sep 20 2020 - 19:42
Muligens, spørs hva du legger i begrepet. Har du tenkt over hva det kan komme av?
Avatar

Re: Utbrenthet

sep 20 2020 - 20:51
Hei. Jeg hadde 3 jobber. Jobbet som kokk ble nok lit for mye Stress over en lang periode. Fikk rygg plager dårlig søvne. Helvetesild å bukspyttbetennelse. Nå jobber jeg 3 timer 2 ganger i uken. Jeg har aldri komet meg helt igjen . Batteriet blir fort tomt . Jeg trener regelmessig men blir fort sliten mest mentalt. Føles som jeg får feber å blir svimmel
Avatar

Re: Utbrenthet

sep 20 2020 - 21:35
Kan kjenne meg igjen i situasjonen, jeg ble pålagt tredobbel arbeidsmengde og det kunne jo ikke gå bra i lengden. Men jeg ble bedre igjen da jeg fikk stresset ned. Hva slags hjelp har du fått i helsevesenet?
Avatar

Re: Utbrenthet

sep 20 2020 - 23:28
Fikk aldri noe ordentlig hjelp. Tro ingen skjønte hva som skjedde det var så mye på en gang. Jeg skjønte heller ikke hva som skjede før mange år senere. Hva slags hjelp fikk du ?
Avatar

Re: Utbrenthet

sep 21 2020 - 00:07
Jeg gikk allerede til psykolog da dette inntraff, psykologen har nok satt det inn i helt feil sammenheng så det ble ikke oppdaget før det var gått en stund. Ble etterhvert overført til den kommunale oppfølgingstjenesten, da vi kom frem til at det var mest hensiktsmessig.
Til forsiden