Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ut og fly. Fyttirakkern

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ut og fly. Fyttirakkern

juni 4 2014 - 11:55
Det er ikke bare det at jeg har flyskrekk, jeg har i varierende grad angst for absolutt alle transportmidler, alt som innebærer at jeg skal være i et lukket rom med en masse mennesker og ikke bare kan gå min vei når jeg har lyst. Når man i tillegg har muligheten for å dette ned fra fjørtitusen meters høyde, bli forgiftet av mystiske gasser eller bare eksplodere, hjelper ikke det på saken.

Er det noen med flyskrekk her som har noen måter å takle dette på? Annet enn å tvinge seg til å tenke at "det går sikkert fint, tralla" eller "ingenting å være redd for, tjohopp", eller drikke seg så stupfull at man ikke kommer gjennom sikkerhetskontrollen?

En annen ting er at det stadig skjer sånne "avbrudd i tilværelsen" Et eller annet som jeg skal og gruer meg til, et punkt der jeg er sikker på at da dør jeg. Og så greier jeg ikke planlegge noe etter det. Og da blir det vanskelig å planlegge noe som helst langsikting. Dette er veldig i veien. Det er grenser for hvor mye det går an å leve i nuet, uansett hvor trendy det er å skulle gjøre det.

Hvordan legger man planer? Hvordan begynner man når fremtiden er en betongvegg?
Til forsiden