Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ut med tankene...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ut med tankene...

april 26 2015 - 23:11
Hei. Jeg er ny her. Jeg måtte bare finne et sted jeg kan lufte litt tanker så han stakkars samboeren min slipper å være hobby psykolog hele tiden.

Jeg har fått time hos psykiatrisk sykepleier på fredag, og d tror jeg skal bli en lettelse for både meg og de rundt meg. Jeg er egentlig bare glad og fornøyd utad, men et kaos innvendig.. Angst, på kanten til deprimert, en million tanker og bekymringer på en gang.

Jeg blir så fort "revet med" når jeg leser om folk med psykiske plager. Men jeg klarer jo ikke å holde meg unna. Jeg har tidligere vært selvskader, eller, jeg er vel litt d enda. Tror kanskje d er derfor jeg liker å "plage" meg selv med å bli værre når jeg leser om sånt. For å unngå å skade meg liksom..

Nå har jeg hatt en uke med ferie hvor alt har gått nesten knirkefritt. Jobb venter på lørdag, og jeg gruer meg så innmari! Men jeg må jo tjene penger også..

Konklusjon: D blir veldig godt med samtaler hos en behandler!

Dette ble langt.. Takk hvis du har orket å lese! Jeg kunne sikkert sittet og skrevet i hele natt, men skal ikke "plage" dere med d :)
Avatar

Re: Ut med tankene...

april 28 2015 - 10:53
Fint at du har fått time til behandling, og at du ser på det som en lettelse - er man motivert så mener jeg man blir fortere friskere. Også bra at du klarer å holde selvskadingen noenlunde i sjakk, hadde selv en periode med selvskading som enda vises på kroppen men har heldigvis sluttet med det. Høres ut som du gjør det ganske bra ellers, du har jobb, samboer og skal til behandling - du får nok orden på alt med tiden skal du se! Lykke til!
Avatar

Hei

april 28 2015 - 11:39
Lykke til med behandlingen, håper det går bra og at du får hjelp :-)
Avatar

Lykke til :)

april 28 2015 - 18:28
fint at du har tatt kontakt med en behandler, vet selv hvordan det er å være deprimert og drive med selvskading.... håper behandlingen hjelper :) IKKE GI OPP!! "its a crak in everythin thats how the light get in" si det til deg selv vær morning det hjelper
Avatar

Takk for gode ord, men...

april 30 2015 - 20:30
Takk for gode ord dere. Nå skrev jeg at jeg hadde time på fredag, men d var jo selvfølgelig torsdag, altså i dag. Men behandleren var syk, så jeg skal få ny time. Vet ikke når... Og nå er alt veldig tungt.. Jeg skal på jobb i morgen og lørdag, feire bursdag for barna på søndag dag. Jeg må rydde og vaske her før søndag dag, jeg må bake kake, vaske klær, tørke støv og pynte.. Men jeg har mest lyst til å bare legge meg under dyna og sove over alt... Jeg kommer meg nok gjennom dette også, men Herregud at alt skal være så tungt! Og jeg gruer meg helt forferdelig til å dra på jobb!!
Til forsiden