Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Unnvikende/engstelig personlighetsforstyrrelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Unnvikende/engstelig personlighetsforstyrrelse

aug 31 2019 - 18:00
Jeg har fått diagnosen unnvikende/engstelig personlighetsforstyrrelse.Føler selv at jeg også har sosial angst men den psykiatriske sykepleieren jeg snakker med får meg til å føle at hvis jeg for eksempel ikke greier å gå å handle så er det kun fordi at jeg ikke vil.At jeg ikke vil prøve. Han får meg til å føle at jeg er lat og ikke vil bli bedre.At jeg forventer at andre skal gjøre alt for meg. Har prøvd å fortelle han alle gangene jeg presser meg ut og da blir liggende resten av dagen for det tok så mye krefter å gjennomføre det.Føler meg verre hver gang jeg er der."Heldigvis" blir det snart avsluttet. Men får ingen andre tilbud som kan hjelpe meg.Siden problemene mine tydeligvis er at jeg er lat så har de ingen ting for meg. Har noen noe tips til hva jeg kan gjøre?Føler for å gi opp alt snart.Bare ta alle sovetablettene mine og bli ferdig med det.
Avatar

Re: Unnvikende/engstelig personlighetsforstyrrelse

aug 31 2019 - 18:06
Jeg tror kanskje ikke at hun mener det, men møter deg på denne måten for å utfordre deg til å begrunne/forklare nærmere. Tungvint metode, kanskje.

Har du sagt til henne at det er slik du føler det?
Avatar

Re: Unnvikende/engstelig personlighetsforstyrrelse

sep 21 2019 - 22:06
"Eksponeringsterapi". Noen psykologer er ganske ensporede og evner ikke å se forbi læreboka. Å bytte psykolog dersom kjemien ikke stemmer, burde jo være en kurant ting?
Til forsiden