Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Unnskyldninger for å ikke gå på jobb?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Unnskyldninger for å ikke gå på jobb?

april 20 2018 - 13:53
Jeg har søkt litt rundt og finner ikke noen eksempler/ tips på hva jeg kan skrive til sjefen de dagene hverdagen blir for tung.
I mange artikler står det at psykisk relatert sykefravær IKKE er god nok grunn til å holde seg hjemme. Det blir nesten framlagt som om jeg som psykisk syk enten ikke prøver hardt nok/ eller at jeg sluntrer unna... Det å nesten bli framstilt som en slags lystløgner som bare gjør som det passer meg når det passer meg er noe som gjør at det blir ekstra vanskelig å si i fra til sjefen min at jeg desverre ikke kommer på jobb i dag allikevel. Jeg skriver at jeg er syk og det er det eneste jeg kommer på som beskriver det jeg føler på av symptomer, samtidig er det ikke tilstrekkelig føler jeg. For ordet syk går igjen og spiller seg på repeat i hodet mitt: jeg er syk, syk, jeg er syk, så syk. Jeg vet ikke... Jeg liker ikke å ikke ha andre ord/ setninger jeg kan bruke de dagene ting går i stå/ periodene jeg ikke har overskudd til å gjøre noe som helst.

Ofte føler jeg på symptomer som:
*magesmerter
*rygg og leddmerter
*hodepiner
*søvnproblemer
*angst
*konsentrasjons vansker
*energiløshet
*vansker med å komme i gang
*utmattethet
*kvalme
*oppkast
*voldsom skyldfølelse

Er det noen andre her inne som sliter med det samme og som kanskje har noen gode erfaringer å dele/ mestringstrategier/ ting som dere kommer på at kan beskrive hverdagslige psykiske utfordringer som gjør at du blir hjemme fra jobb? Setninger så konkrete og saklige som mulig hadde blitt satt stor pris på :)
Til forsiden