Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ungmann, 25, Fra Alta Ønsker Venninner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ungmann, 25, Fra Alta Ønsker Venninner

mai 11 2018 - 03:03
Jeg er en Ungmann på 25 ifra Alta Som ikke har en eneste Venn, absolutt ikke en eneste Venn nei.
Mine Interesser og Slike ting jeg vil gjøre med min Venn eller andre ting: Gå turer, høre på musikk med, kjøre turer med, være ute i naturen/friluftsliv, Støtte, Lytte, ha trivelige samtaler med, som kan bli med meg på det meste/alt, som jeg aldri svikter og som aldri svikter meg, Som vil å kan hjelpe å bygge opp min selvtillit uansett hvor dårlig den måtte være da, ikke noe imot nye interesser da, ikke sport da.

Plages ekstremt med dårlig selvtillit, årsaken er blitt mobbet og oversett på skolen å i andre sammenheng å at ingen vil snakke, bli kjent og treffe meg gjør at jeg får så dårlig selvtillit å føler om det er noe galt med meg.
Veldig redd for å såre andre jeg og redd for å skremme men dette kan jo skje da men aldri noe vondt og negativt ment på noen slags måte, jeg forteller dette nå så du vet hvor du har meg og hvem jeg er å sånn. Mer info om meg kan eventuelt åpnes opp når man eventuelt snakkes og treffes.


Ønsker og søker etter venninner fra 18-40 år i Hele Norge Men også i Alta og Finnmark Som Vil snakke, Bli Kjent og Treffe meg osv:)

Håper på hyggelige tilbakemeldinger!

Til forsiden