Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tur på byen...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tur på byen...

feb 16 2015 - 14:25
Har vært en tur på byen i helgen og drakk altfor mye. Det er en del ting jeg ikke husker, altså det er "svarte hull" i hukommelsen. Kom hjem helt fint, alt på plass, klærne i behold, har heller ikke rotet så mye hjemme. Fant også et par morsomme bilder på mobilen. Så gikk tydeligvis ikke så dårlig som jeg ser det for meg.
Det som er at jeg føler meg helt jævlig nå fordi jeg drakk så mye, veldig sint på meg selv fordi jeg ikke klarer å stoppe når det er nok. Føler at jeg mangler viljestyrke. Det verste at jeg klarer ikke å slutte å tenke om det.
Er det noen andre som har det slik etter fylla? Noen jeg kan snakke med?
Avatar

Re: Tur på byen...

feb 16 2015 - 15:37
Jeg har det nok ikke som deg da jeg drikker veldig lite. Jeg har vel egentlig nesten sluttet å drikke. Jeg opplever at kvelden ute blir mye bedre om jeg ikke drikker alkohol. Dessuten oppleves dagene etter mye bedre. Noen ganger hender det jeg tar meg en drink sent på kvelden / natten men det er i så fall når det bare er noen få timer igjen før jeg skal hjem.

Tidligere har jeg festet mye å drukket en del når jeg har vært ute men den tid er over for lenge siden for min del. Kanskje du og kan oppleve at alkoholfrie byturer er vel så bra om ikke mye bedre?
Avatar

re: tur på byen

feb 16 2015 - 17:05
Veldig sjeldent jeg blir sååå full når jeg er ute. Og det er en stund siden jeg var ut nå også men det stemmer nok det du sier at alkoholfrie turer er mye bedre for meg in the long run haha uff
Får du tilbakemeldinger på at du ikke drikker? Det opplever jeg en del når jeg prøver å drikke mindre/alkoholfri kveld.
Til forsiden