Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trist

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trist

aug 23 2021 - 22:38

Hei verden, jeg er litt trist, sånn trøtt og tung, og øm i huden - det er ikke så verst egentlig, lurer på hva det kommer til å utvikle seg til. Sikkert ingenting.

Jeg får lyst til å finne noen å snakke med noen ganger, men så fremtrer hele verden så karrig og i underskudd på overskudd og trøst, og jeg ser ingen grunn til at akkurat jeg skal raske til meg noe mer av det lille som er. Det ser ut som et nullsumspill. Hvordan vet man hva som er tristheten som snakker og projiserer seg selv utover, og hva som bare er sunn skepsis. Etter en titt på nyhetene heller jeg mot sunn skepsis.

Og så er det det at det akkurat ikke burde være meg som rasker til meg, med tanke på hvor gold og smålig og uinspirerende og latterlig jeg er. Ikke noe storslagent og eksotisk fæl, bare en av de tarvelige som Hannibal ville spist. Det kan kanskje høres ut som tristheten igjen, men jeg tror det bare er fordi jeg ikke orker å dele eksempler. Noen ganger møter man noen som man intellektuelt skjønner at man burde hatt litt empati med - mer enn Hitler liksom, men det går bare ikke av en eller annen grunn.

I det siste er det ikke så mye jeg gleder meg til når jeg ser for meg resten av livet.
Avatar

Sv: Trist

aug 24 2021 - 21:14
Hei.

Jeg tenker at det er lett å finne folk som har det verre enn en selv. Men det gjør ikke følelsene dine verken mindre viktig eller ekte på noen måte.

Hvis du føler for å prate om ting tang kan du sende meg en pm:)
Avatar

huttemeitu

aug 25 2021 - 01:07
det høres ut
som om
du er i en depresjon
har du noen
du kan snakke med?
du må huske
du har like mye verdi
som hvem som helst
ikke sett deg selv sist
du fortjener mer ser du
Til forsiden