Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger råd! Måtte bare få det ut!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger råd! Måtte bare få det ut!

juli 2 2015 - 02:14
Dette er min historie til hvordan jeg endte opp her jeg sitter nå. Er ikke ute etter sympati men følte bare en trang til å skrive.


Overgrep.

Det første jeg husker fra mitt liv er seksuelle overgrep fra nært familiemedlem. Husker ikke hvor gammel jeg var når det startet men alle detaljene er brent inn i hjernen. Jeg var rundt 5 år da overgrepene tok slutt. Disse hendelsene ble begravet i underbevisstheten til jeg nådde tenårene. Siden har dette påvirket min hverdag. Jeg nærmer meg snart 30.


Psykisk syk mor.

Jeg har vokst opp med en psykisk ustabil mor. Der alkohol og rus var en del av hverdagen. For å gjøre denne historien kort så var en uke slik: Ukedagene stod jeg opp og laget frokost og niste til meg og mine to mindre søsken og dro på skolen. Da fredagen kom forsvant min mor. Kom ikke tilbake før langt ut på søndagen. Da hadde jeg vært hjemme alene med søster på 6 år og nyfødt bror. Jeg var 13 da min bror ble født. Gikk greit å passe på søster som var 5 år, Det var ansvaret for min bror som virkelig var vanskelig. Når jeg fylte 15 hadde jeg fått nok.


Flyttet til far.

I dag er dette den beste avgjørelsen jeg kunne tatt. Men...
Etter mange opplevelser fra min barndom der min far ikke viste en brøkdel av min historie var det vanskelig å havne i ett "normalt" og stabilt hjem med far og en mor. Jeg bar preg av min fortid og oppførte meg ikke som den perfekte sønn. Dette førte til at jeg havnet i konfrontasjoner med min far der han ofte ble fysisk som kvelertak og kastet veggimellom. Fikk til slutt nok og tok mitt neste steg i livet.


Afghanistan

Jeg ville komme meg lengst vekk fra livet jeg levde og dro i militæret uten å si noe til min familie. I mine tanker var dette en plass jeg kunne starte på nytt. Det var virkelig det beste valget jeg har tatt. Jeg dro til Afghanistan i 7 mnd
som stormsoldat og ville gjøre det jeg kunne for å hjelpe. Igjen kort fortalt, 7 uker i ørkenen i strekk og lengste kampen varte i 10 strake timer. Det jeg kan si er at jeg har drept og sett egne bli drept. Dette førte til to strake år med søvnløse netter og bilder i hode jeg ser daglig som aldri kommer til å forsvinne. Jeg dro fordi jeg ikke var redd for å risikere livet mitt (jeg hadde for lengst fått nok), og hvis jeg kunne bidra med å bedre hverdagen for noen var risikoen verdt det.


Hjemkomsten

Da jeg kom hjem tok jeg en bachelor og fikk drømmejobben. Jeg traff så min livs største kjærlighet og levde det "perfekte liv" i 1 helt år. Hun sa bokstavelig talt ha det bra etter 50 uker på bursdagen min. Dette er nå 2 år siden.


Sykdommen.

Rett før min drømmedame gjorde det slutt begynte den fysiske formen å bli dårlig. Dette har vart til den dag i dag, 3 år. Jeg sliter med utmattelse, infeksjoner i kroppen og depresjoner. Tilbringer mye av tiden i senga.


Selvmord.

Jeg har hatt 1 mislykket selvmordforsøk. Og ikke av den typen der man søker hjelp og oppmerksomhet. En dose alkohol og sovemedisin legene sier jeg hadde flaks som overlevde. Flaks spurte jeg ironisk nok da. Disse tankene er alltid der men kommer aldri til å gjøre nytt forsøk. Mer er det ikke å snakke om dette.


Rus.

Alkohol, smertestillende og sovemedisin har vær en del av livet siden jeg kom hjem. Det har vært min eneste utvei å rømme fra virkeligheten. Dette er noe jeg sliter med den dag i dag.


I dag.

Angstanfall og depresjoner er en del av hverdagen nå. Venter og venter bare på at livet skal falle på plass. Har bra jobb, tjener godt med penger og har mange gode venner. Men føler jeg fortsatt at jeg mangler alt!


Dette ble ett langt innlegg. Håper noen har tatt seg tid til å lese! Har noen råd å gi meg? Flyter i ingenmannsland nå!


Avatar

Re: Trenger råd! Måtte bare få det ut!

juli 2 2015 - 10:00
Jeg kan ikke gi deg råd, men jeg kan fortelle deg hvor utroilig sterk du er! <3
Avatar

Re: Trenger råd! Måtte bare få det ut!

juli 2 2015 - 12:22
kameratstotte.no
Til forsiden