Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger råd!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger råd!

jan 3 2012 - 08:26
Hei igjen dere..jeg er i en vansklig situasjon nå..trenger hjelp..

For en stund siden fortalte jeg om at jeg har vært utsatt for overgrep.. fikk ikke hjelp..fikk en annen saksbehandler i BV pga min var sykemeldt..og ble anbefalt dra til krisesentre...for og bearbeide.. Men jeg har nå flyttet hjem igjen..mamma og pappa har fått vite om overgrepene..mamma er forferdlig mot meg..hakker stadig vekk på meg, og ja..

Krisesentre har fått vite om forholdet jeg har med mine foreldre... og de sier at de ikke vil begynne bearbeide noe nå pga jeg ikke får støtte hjemmefra. og dt vil da bli for tøft... Pga jeg da vil ha trenge støtte..

MEN problemet blir at da må jeg flytte... vis jeg skal flytte vil jeg få nytt miljø. osv osv.. en ny start.. og mine foreldre nekter TOTALT at jeg flytter.som vil si det ikke vil skje.. men da vil heller ikke krisesentre bearbeide noe..pga jeg ikke har støtte hjemmefra.. Derimot mor som pyker meg ned.. Hva gjør jeg?? jeg får ikke flytta, men da får jeg heller ikke bearbeidet noe om det som har skjedd, og vis bv bestemmer at jeg skal flytte,vil det bli bråk ut av det også...

Avatar

Re: Trenger råd!

jan 3 2012 - 10:02
Ja... men jeg har kjent de såpass lenge... og de har ALDRI hørt meg, eller noe... så at jeg nå plutslig skal få god kontakt md de..er vansklig føler jeg :/
Men jeg skal prøve..

Men jeg veit at vis bv bestemmer at jeg skal flytte.. vil mamma gjøre alt de kan får og hindre det....da bryr de seg sånn supert...
Avatar

Re: Trenger råd!

jan 3 2012 - 16:32
ja er nokk son i dag at og kunne snakke bedre en andre har mye og si. du må bare stå på !
Avatar

Re: Trenger råd!

jan 3 2012 - 17:38
Hei kjære deg.

Jeg har selv vært i samme situasjon som deg ang. å ikke få støtte hjemme ifra og ha foreldre som ikke gjør noe for å hjelpe på situasjonen. Dette er absolutt ikke sånn du skal ha det! Hadde jeg vært deg hadde jeg snakket med BV om situasjonen hjemme, forklart dine foreldre sine synspunkt ang. flytting, og forklart dem at du føler det er nødvendig å flytte for å bearbeide ting. Kanskje det hjelper om BV tar en prat med foreldrene dine? Jeg er sikker på at foreldrene dine ønsker det beste for deg, kanskje de ikke er så flinke til å vise det. Ofte har uforstående vanskeligheter med å forstå hvordan det er å ikke ha det så bra. Du har jo faktisk RETT til hjelp å få det bedre. Krysser fingrene for at du får det du fortjener.
Klem til deg!
Avatar

Re: Trenger råd!

jan 3 2012 - 17:45
Har egentlig ikke no' erfaring med dette, men tror det er godt mulig dine foreldre føler det som en skam at BV må innvolveres. Nå kjenner jeg jo ikke din situasjon inngående, men det kan hende du og dine foreldre kan få et bedre forhold ved at du flytter ut.
Avatar

Re: Trenger råd!

jan 7 2012 - 21:21
har snakket med bv... og som skrevet i ett annet forum nå.... jeg kan ikke bo hjemme... og skal neppe det lengre..... pga ting.. det er andre ting i hjemmet som gjør det slik..

Ja de vil nok mitt beste... men de har veldig store problemer selv....
det hjelper ikke at bv prater med de...
Avatar

Re: Trenger råd!

jan 7 2012 - 22:47
Da er det sånn å forstå at du får hjelp til å flytte ut via BV? Det er jo i såfall bra.
Avatar

Re: Trenger råd!

jan 8 2012 - 07:59
Trist at voreldrene dine skal være en sånn "klamp om foten". Tilslutt vil de bli overflødige i livet ditt,og du kan bestemme hvilket forhold du vil ha til dem selv. Det hadde vært stort om du en gang kunne hA FLYTTET HJEMMEFRA. Det å synes synd på dem er typisk når du har blitt manip-ulert av dem. Dem har fremdeles stor makt over deg.
Jeg ser fram til at du får flyttet og kan begynne å erstatte deres påvirkning med noe annent. Du er inteligent. Og på den måten hjelper du deg selv.

Håper du får hjelp snart slik jeg får.
Avatar

Re: Trenger råd!

jan 8 2012 - 17:34
jeg vil jo bo hjemme hos mamma og pappa.. men jeg klarer det ikke... bare jeg får flytte vekk... og gå skole ett annet sted slik at jeg bor på internat..er ikke aktuelt... så ja..da blir det via bv...
Til forsiden