Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger noen å skrive med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger noen å skrive med

feb 2 2011 - 21:40
Nå sitter jeg her igjen og tårene renner i strie strømmer. Vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvor jeg skal gjøre av meg. Vet rett og slett ingentng lenger.

Alt hoper seg opp. Livet er bare angst og store bekymringer.
Avatar

Re: Trenger noen å skrive med

feb 3 2011 - 08:50
Det kjennes ikke ut som at det er så mye å ta seg til når angsten får styre hverdagene. Det kan være overveldende for den beste av oss tror jeg. Denne følelsen av å ikke ha snøring er ikke akkurat med på å dempe angsten heller. En blir litt handlingslammet og det er ikke alltid lett å få kommunisert rundt det man strir med.

Tror det er en bra ting at du ønsker noen å skrive med for kommunikasjon fungerer bra som behandling på en slik tilstand. Det skal sies at det kreves et nyansert syn på det som måtte komme slik at man ikke forverrer sin egen tilstand.
Avatar

Re: Trenger noen å skrive med

feb 3 2011 - 20:24
Takk for svar:)

Haff i går/natt tok jeg en løpe/joggetu med hunden min og hø musikk på ørene. godt for topplokket, men værre for kneskåla som sklir ut av ledd.

I dag kom det igjen dårlig nytt og mere motgang. når skal det ta slutt? eller det gjør det vel adri,men en liten pause er vel ikke for mye å be om?

Nå sitter jeg bare helt utbrennt å stirrer inn i skjermen.flyr snart på veggen så blir vel en løpetur i dag. hvor langt jeg kommer før kneet takker for seg blir spennende å se.

noen andre som trenger å skrive ut litt?
Avatar

Re: Trenger noen å skrive med

feb 3 2011 - 20:41
Høres ikke noe digg ut å løpe rundt med et sånt kne. Har selv trøbbel med et kne og må ta det rolig. Lite løping kan du si. Har herjet litt med vedproduksjon da. Stolpa rundt i snøen. Ble sliten og fin men funket ikke like bra for lullen egentlig.
Avatar

Re: Trenger noen å skrive med

feb 3 2011 - 20:54
Uff ja kne er noe herk.
hinka på krykker i en mnd eller to også bare gått korte avtander såvar vel bare på tryne å løpe i går, men må man så må man.

Mektig lyst til å gjøre det nå også. Sitter alene på hybelen å flyr snart på veggene, men får vel prøve å komme på noe annet å fjerne tankene med.
Avatar

Re: Trenger noen å skrive med

feb 3 2011 - 21:00
Er i grunn ganske heldig der siden jeg ikke flyr på veggene. Får tid og tanker til å flyte forholdsvis greit.

Har hatt mye hjelp av å skrive dagbok. Da har man fått ut en del og det virker som at man kan få distansert seg litt når man har skrevet ting ned og det blir ikke det samme kjøret i hodet. Har fylt ut et par bøker så det blir jo en del men det er verdt det. Skriver nå elektronisk i blant og bruker dette i forbindelse med terapi. Litt bakvent men man blir fryktelig avkortet i timene så det er et greit hjelpemiddel for å få ut ting man ikke klarer å si.
Avatar

Re: Trenger noen å skrive med

feb 3 2011 - 21:44
Ja det skrive å få det ed ett sted har hjelpt meg også mye, men, nå er det så kaos at ingenting vil ut og ned på pappir eller dataen.

Avatar

Re: Trenger noen å skrive med

feb 3 2011 - 21:51
Driver å leser det du har skrevet.
Er mye emosjoner der i grunn. Synes du får laget et veldig bra bilde på ting.
Avatar

Re: Trenger noen å skrive med

feb 3 2011 - 23:00
takk:)

Mye av det jeg har skrevet der har gjort meg utrolig godt der og da og også lese igjen senere.
Skulle ønske jeg klarte å skrive sånn nå også, men det fuker ikke:(
Avatar

Re: Trenger noen å skrive med

feb 4 2011 - 09:48
Er ikke alltid det flyter like bra. Kjenner godt til det.
Det gjelder vel å benytte sjangsen mens den er der og ta de muligheter som dukker opp.
Til forsiden