Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger avstand

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger avstand

juni 19 2023 - 12:12
Når man har venner og familie man har godt av å bære litt "unna" og trenger avstand for å vokse -
Er det et tegn på at relasjonen(e) ikke er gode? Burde man gi slipp og gå videre for godt?
Avatar

Re: Trenger avstand

juni 19 2023 - 13:02
Ja, det kan være helt nødvendig i prosessen med å bli en voksen og selvstendig person, hvis det er det du tenker på.
Avatar

Re: Trenger avstand

juni 19 2023 - 13:53
Ja, har en del venner og familie med sine "problemer" og som ikke vil ha hjelp, eller som ikke virker som å ha interesse for å endre seg.. det har vært så ensomt sammen med dem, og frustrerende. Jeg har jo mine egne ting å slite med, men virker nesten som at for å selv bli frisk og bli glad, så må avstand til..
Avatar

SV: Trenger avstand

juni 19 2023 - 15:11
Jeg tenker at hvis du trenger avstand, så er det viktig å ta det signalet på alvor. Å ha mindre kontakt for å få det bedre selv. er greit, så finner du ut hvor mye kontakt du er komfortabel med å ha, eller ikke. Man er jo ikke forpliktet til å fortsette å ha kontakt med foreldre, voksne barn(hvis de er utnyttende og slemme), venner osv., hvis det går utover liv og helse for seg selv. Det kan jo hende at de krever for mye av deg og at det å sette strenge grenser kan hjelpe. Men bare du kjenner din situasjon og dine relasjoner, så bare du kan finne svaret på spørsmålet ditt.
Til forsiden