Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trang til selvskading etter mer enn et aar uten..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trang til selvskading etter mer enn et aar uten..

nov 25 2013 - 20:48
Overskriften sier vel det meste. Jeg har ikke skadet meg selv paa lenge naa, men foeler trangen til det ikveld...Jeg vet ikke riktig hva som "trigget" dette, men foeler meg veldig ensom, lite verdt og ubetydelig...Foeler at jeg ikke passer inn noen sted og jeg vil saa gjerne faa flere venner, men vet ikke hvor eller hvordan..

Det har gaatt mer enn ett aar siden mitt siste selvmordsforsoek og jeg har ikke selvskadet siden, men ikveld fooeler jeg virkelig for aa skjaere I meg selv..Ikke som I ett selvmordsfoersoek, bare for aa faa ut litt smerte. Jeg vet dette hoeres helt teit ut...
Avatar

Hei du..

nov 25 2013 - 20:57
Kan i grunn skjønne dette med selvskading da jeg strever en del med den problematikken selv. Det er en del ganger som ting kommer og man rett og slett ikke får ut det vonde og da blir man litt desperat.

Funnet ut at det hjelper meg en del å få ting ut da. Enten å kunne snakke eller skrive om ting. Da løsner liksom en del av det og trangen til å skade seg blir mye mindre.

Håper vel at du kan bruke andre teknikker for å få ting ut da. For er jo ikke alltid man føler seg så bra etter å ha kuttet selv om det kanskje letter ting akkurat der og da.

Er her om du ønsker noen å snakke med.
Avatar

..

nov 25 2013 - 21:14
Tusentakk for svar!!
Nei, jeg vet av erfaring at jeg foeler meg bedre men samtidig verre etter selvskading, var nok derfor jeg skrev inn her..Men synes det er vanskelig aa holde igjen naar trangen er saa sterk som naa, har ikke foelt dette paa lenge..!!

Jeg har nok av arr fra foer og jeg vet av erfaring at jeg foeler meg skikkelig dum etter selvskading, foeler meg jo verre enn jeg gjorde I utgangspunktet...Men hjernen min tenker ikke alltid logisk..
Avatar

En god ting.

nov 25 2013 - 21:15
Les Johnny81s innlegg i tråden under! Det inspirerer meg fortsatt.

http://sidetmedord.no/Forum/Generell/Jeg-er-for-gammel-til-aa-vaere-selvskader-sikkert
Avatar

...

nov 25 2013 - 21:20
Takk Justdoit:)
Avatar

Annie, annie, annie.......

nov 26 2013 - 12:55
Har lyst til og gi deg en stoooooor klem.Du er verdt noe ok? Jeg kjenner ikke deg men hva har du gjort siden du i bunn og grunn ikke synes du fortjener aa leve.Dette skal gaa bra og leser mellom linjene at du har kjempet mye.Du har kjempet og tapt, men du har ogsaa kjempet og vunnet fordi du ikke gir deg.Du gir ikke opp og det skal du heller ikke gjøre, vet saa godt hvordan du har det mht til mekanismene som slaar ut.Jeg er her for og jeg tar meg den friheten med aa si at vi er her for deg alle sammen:-)))))))
Avatar

..

nov 26 2013 - 18:22
Tusen takk for alle svar!!:)
Jeg greide aa unngaa aa skade meg selv igaar, gikk og la meg istedet..Foeler meg litt bedre idag og jeg er veldig glad for at jeg ikke gjorde noe dumt igaar! Det er veldig lenge siden trangen har vaert saa sterk og det var overraskende og ekkelt naar det skjedde, men jeg kom gjennom det..Jeg foeler meg temmelig ensom og fjern for tida og det toppet seg nok igaar. Det var ingeting spesielt som trigget det, men saann kan det jo ofte vaere med psykiske problemer!

Jeg haaper alle har en fin dag:)
Avatar

Så bra at du klarte å la være!

nov 26 2013 - 21:10
Jeg får fremdeles sterk trang til selvskading med jevne mellomrom og det er noe sånn som 5-6 år siden siste gangen. Jeg lurer noen ganger på om det var verdt å slutte med det. Men det har jeg ikke tenkt å finne ut. Du er iallefall ikke alene. Håper du har det fint:)
Til forsiden