Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Torpedo og skam.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Torpedo og skam.

des 13 2022 - 20:30
Hei alle sammen som leser dette, veldig ny her på sidetmedord, men tenkte eg skulle prøve.

Fra jeg var 18 til 20 år har jeg mer eller mindre vært en «torpedo» eller ulovlig innkrever på siden for ulike «venner» og andre kriminelle nettverk på Vestlandet.

Har gjort så mye forskjellig, fra innbrudd med maskinpistol, væpnet ran, grov kroppsskade og rett og slett nesten drap, har kastet folk fra tak, ut fra biler og ned trapper, og dette tærer, tærer ekstremt på sinne.

Ble diagnosert med ADHD som 10 åring og aldri passet inn, helt til eg fant kampsport, drev med Muay thai i 1 år, krav maga i 6 år og dette blandet med et stort sinneproblem og en «drøm» om at folk skulle respektere og like meg er ikke en god kombo, eg e no 21 år og hatt kjæreste i snart 8 måneder som eg elsker med hele mitt hjerte, og hon vet om at dette e noe eg har drevet med og sliter med, men merker dette går utover oss, eg blir fort sur og lei, klarer ikke sove ordentlig og klarer rett og slett ikke krangle mer for eg elsker hon så mye at eg heller gir opp istedet.

DETTE ØDELEGGER MEG, vet ikke ka eg skal gjøre, sliter med angst, sinneproblemer og et intenst hat over meg selv, noen som kan hjelpe eller si ka eg kan gjøre før dette gjør at ikke kan leve lengre. Dette e min siste sjansje for å gjøre opp for det eg har gjort.

Noen non profit organisasjoner i Bergensområdet som eg kan hjelpe med, eller noe som kan få meg til å ikke være det elendige menneske eg føler meg som?

Please. Eg trenger hjelp.
Avatar

Re: Torpedo og skam.

des 13 2022 - 21:04
"Some of the best men I know are dangerous men" en non- profit organisasjon å tilby har jeg nok ikke (er ikke de ganske greie å finne?), men jeg har tro på deg.
Avatar

Takk for kommentaren

des 13 2022 - 22:04
Tusen takk for den kule qouten og med troen:) fikser dette til slutt.
Avatar

Re: Torpedo og skam.

des 14 2022 - 15:29
Høres ut som erfart en del destruktiv spenning, håper du får erfart å finne litt mer stille ro hvis det du vil :D
Avatar

Re: Torpedo og skam.

des 14 2022 - 16:00
Dersom du virkelig vil gjøre opp for deg, så er jo det opplagte å gå til krig mot de kriminelle miljøene du tidligere jobbet for. Da snakker jeg ikke om å bli en tyster, men å bruke den kunnskapen du har tilegnet deg til å hindre rekruttering av andre i din situasjon til kriminelle miljøer, samt å gjøre livet så vanskelig som mulig for de kriminelle. F.eks. bli med i en borgerverngruppe, gå inn i den offentlige debatten, bli frivillig på en ungdomsklubb etc.
Avatar

Asadaw

des 14 2022 - 19:27
Som en vanlig fyr (som Frikar-1 er) så tror jeg ikke "å gå til krig" mot miljøet du var i vil personlig eller sosialt vil hjelpe deg, med mindre du føler dette er noe du brenner for. Å ha en fortid du angrer på, valg og hvordan du var, hvordan egentlig løse det? Sliter med det selv, men jeg har tro på at om du fokuserer på de egenskapene du liker ved deg selv og annerkjenner/distansierer deg fra de tankemønsterene du hadde så er du jo her og nå de tankene du har. Har gjort mye drit, men du ville du gjøre de her og nå? Tenker dette er fundementalt, for å dømme og vurdere et menneske.. Å dømme deg for fortiden din skjønner jeg godt at noen vil gjøre, men personlig ihvertfall så teller hva du gjør og tenker her og nå så er du så mye mer. Det er vell ingen annen vei å forholde seg til det? Skam er greit i små doser men i ditt tilfelle høres det destruktivt ut
Avatar

Takk TinkTink

des 17 2022 - 07:54
Veldig fint skrevet tinktink.

Har definitivt i det siste året prøvd å fokusere på de kvalitetene med meg selv eg liker og bygge på de. Ja den skammen jeg bærer på er veldig destruktivt, men blitt bedre bare den sist måneden:)

Tusen takk for motiverende tankevekkende ord.
Avatar

Takk Frikar-1

des 17 2022 - 07:56
Søkte som frivillig i en ungdomsklubb i Bergensområdet og skal på intervju imorgen, dette tror jeg kan hjelpe ekstremt og gleder meg til å muligens forhindre unge som muligens er i retningen mot der keg havnet.

det e vel aldri for sent å prøve å gjøre en forskjell.
Avatar

Takk Zerendipity

des 17 2022 - 07:59
Veldig destruktiv spenning eller overlevelsen som jeg trodde det var.

I det siste har eg prøvd å ha en «meg» dag i uken der dagen vare handler om å fokusere på self care og fokus på meg.
Dette har funket veldig bra over de siste 2 månedene og definitivt hjulpet meg med å finne litt indre ro.:):) tusen takk:kr
Til forsiden