Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tja...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tja...

jan 29 2013 - 18:06
Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget, føler bare for å lufte noen tanker og ting som plager meg. Det er ikke lett for meg å skrive dette innlegget..Jeg sliter med depresjon, personlighets- forstyrrelse og alkohol misbruk og det er ikke lett å få bukt med...Det gjør meg til en annen person enn den jeg egentlig er. Jeg mener ikke å bruke det som en unnskyldning, men sånn er det.

Det var bursdagen min igår og jeg hadde det veldig koselig. Samtidig begynte jeg å tenke at jeg ikke har mange år igjen og at jeg vil gjøre det beste ut av ting mens jeg kan. Det er forsåvidt en bra tanke (den siste der), men vet ikke hvorfor jeg begynte å tenke at jeg ikke har mange år igjen...?

På fredag var jeg ute sammen med noen venner og det var veldig moro, sang karaoke og greier hehe. Jeg snakket med nye mennesker uten å føle meg "rar" og det var deilig. Det hadde nok litt å gjøre med alkohol inntaket...Jeg snakket lenge med en bekjent, en noe eldre kar jeg alltid snakker med når jeg ser. Utpå kvelden inviterte han meg hjem til han, jeg har vært der før, men det var med flere venner og ikke bare meg og han. Så jeg takket høflig nei og vi tok følge til våre veier skiltes.

Jeg gikk videre til en musikkbar jeg liker og kjøpte en øl der. Det er ikke mange plasser jeg går alene, men kjenner de som jobber der og føler meg komfortabel alene der. Jeg snakket med noen jeg såvidt kjenner, mer venner av venner. Så gikk jeg og satte meg på sofaen, dette stedet har mange lange sofaer satt sammen, og jeg begynte å snakke med han ved siden av meg. Jeg vet hvem han er og liker bandet hans og vi hadde mye og snakke om. Utpå kvelden/natta inviterte han meg til å bli med han og en gjeng venner hjem og vi tok an taxi og stoppet for å kjøpe litt øl og røyk. Fra butikken skulle vi gå til hans sted, og det var først da jeg kom dit jeg merket at det vare bare oss to og vennene hans hadde forsvunnet...

Men han virket som en grei kar og vi satt og snakket og hørte på musikk lenge og det var veldig koselig. Så begynte han og kysse meg og jeg stoppet og sa at jeg hadde kjæreste...Han sa ok, men hva om ingen finner ut av det?...

Så j****g dumt av meg, men jeg protesterte ikke og vi endte opp i senga..Vi våknet tidlig dagen etter og lå og snakket litt, han fulgte meg ut, ga meg en klem og tok bikkja ut på tur. Jeg satte meg på bussen hjem..Full av skam...Som seg hør og bør i denne situasjonen..

Problemet mitt nå, er at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre videre...Sa til samboeren at jeg sov hos en venninne og han spurte ikke noe mer..Jeg elsker samboeren min, men vi krangler mye, har sjelden sex, han har økonomiske problemer , jeg drikker og har psykiske problemer, vi bor på ett rom som er stue, kontor og soverom, alt i ett. Da jeg snakket med han jeg var utro med, begynte jeg å tenke på livet mitt og ting jeg vil endre på..Jeg er fullt klar over at jeg var full da alt dette skjedde, men jeg tenker: kan livet mitt bli bedre? Vil jeg ha det bedre uten samboeren min?

Uff....Dette ble et langt og klussete innlegg....Beklager. Håper noen tar seg tid til å lese det uansett da... Jeg vet ikke hvor dette skal ende.....

Avatar

hei

feb 21 2013 - 23:05
Har lest innlegget ditt og vil si at jeg er sikker på at du kan få det bedre! Du er togføreren i ditt livs reise. Ønsker deg lykke til med fremtidige avgjørelser!
Til forsiden