Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tips til fritidsaktiviteter?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tips til fritidsaktiviteter?

mai 31 2015 - 18:34
Hei.

Jeg har kommet frem til at jeg må ha noe fast å gå til, hvor jeg treffer andre mennesker, for å aktivisere meg på fritiden, hvor jeg kanskje også kan bli kjent med noen nye også.

Det er helt sikkert ting jeg ikke har tenkt på, så del gjerne tips :)

Jeg har tenkt på:

Å bli medlem av organisasjoner som Amnesty/ Røde Kors, et politisk ungdomspart, Crossfit, Yoga eller et språk-kurs. Men det er sikkert mange flere aktiviteter!
Avatar

Fritidsaktiviteter

juni 2 2015 - 09:53
Hei

Røde Kors er veldig alsidig for alle aldre. De har flotte kurs, møter og RØFF for de mellom 13 og 16 år.
Å bli instruktør hører jeg også er givende.
(Barna mine er med på RØFF, Røde Kors Friluftsliv og Førstehjelp)

Klatresinstruktør er også morsomt å være. Det går ofte kurs for å ta BRATT-kortet. Og med det kan en hjelpe til i f.eks. i klatreklubber, gymtimer på skolene som har klatrevegg, hjelpe til på RØFF aktivitetsdager og MOT arrangement. (MOT-vis mot til å ta egne valg. Skolerettet tiltak mot mobbing, rus, vold og rassisme)

Frivillighetssentralene har også mye forskjellig en kan være med på. Hør med den lokale sentralen eller se på kommunens hjemmeside.

Å bli støttekontakt er også givende. Da kan en hjelpe andre samtidig som en utfordrer seg selv. Behovet er stort og variert.

Jeg bor på en veldig liten plass, så det er ikke så mye å være med på her. Så jeg må virkelig bruke fantasien for å komme på noe.
Til forsiden