Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tips til bedre selvtillit?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tips til bedre selvtillit?

aug 13 2018 - 00:28
Hei!

Jeg merker at jeg har veldig lav selvtillit og selvfølelse. Dette kommer fra at jeg har hatt en vanskelig oppvekst og blitt mobbet. Jeg merker at det påvirker alle deler av livet mitt. Er det noen her som har vært i gjennom det samme? Og som har noen tips? Eller som har gått fra å ha dårlig selvfølse og selvtillit, til å få den bedre?
Avatar

Re: Tips til bedre selvtillit?

aug 15 2018 - 00:32
Tja, jeg har vel analysert grunnen til grad av selvtillitt hos meg selv og hos andre. Vektet og vurdert, prøvd å finne vettuge grunner til for liten og for stor selvtillitt. Funnet ut hvor jeg står, hva jeg tenker om meg selv og prøvd å korrigere litt i forhold til hva som kan være vettugt og fornuftig.

Jeg mener at vi bør prinsipielt være like strenge/snill med oss selv som med andre. Samme regel gjelder for alle. Jeg tror at dårlig tanker om meg selv har vært ut fra at jeg ikke liksom ikke skal ha samme rett eller dømmer meg selv etter samme rett som andre. Jeg er jo kommet til at det er en fullstendig feilslutning. Da jeg fikk korrigert den oppfatningen, begynte ting å skje inni meg.
Til forsiden