Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tips for en bedre hverdag?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tips for en bedre hverdag?

april 22 2015 - 20:58
Hei alle! Noen der ute som har tips å komme med for en bedre hverdag? Alle tips og råd er av interesse, gjerne del deres egne erfaringer på godt og vondt. jeg trenger virkelig å komme meg tilbake til hektene, noe jeg finner utrolig vanskelig for øyeblikket.(tung depresjon) Det er bare å kontakte/svare meg via en melding også. :-) Ønsker dere alle det godt!
Avatar

Re: Tips for en bedre hverdag?

april 24 2015 - 21:52
Hei vannglasset:)
Jeg vil anbefale pusteøvelser og turer i naturen(uten støyende trafikk og masse folk). Kan anbefale en app som heter "Stop, Breathe & Think". Enkle øvelser med fokus som du kan velge selv.
Ellers tror jeg åpenhet rundt det som gjør deg vondt er viktig. Det er lett og isolere seg når man er deprimert, og det gjør alt vondt verre.
Avatar

:-)

mai 1 2015 - 00:19
Takk, appen skal jeg prøve! :-)
Avatar

Re: Tips for en bedre hverdag?

mai 4 2015 - 18:59
Hei
Jeg bruker å prøve å lage en plan for hva jeg skall dagen etter, slik att jeg har konkrete mål som forhindrer att jeg blir sittende hele dagen, det er ofte ting blir verre av å sitte i sofaen,
ellers tar jeg meg tid til å tenke litt, det kan være greit å tenke litt også bare det ikke blir for mye.
også viktig å prøve å være sosial om du har mulighet til det, jeg prøver å være med venner selv om jeg ikke vill, har god erfaring med dette.

Har du vært plaget med depresjon lenge?


Til forsiden