Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ting ser ut til å bli lysere!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ting ser ut til å bli lysere!

juli 21 2012 - 00:55
Jeg kom hjem fra Tyrkia for 4 dager siden og de 3 siste dagene har jeg hvert opptatt hele tiden. Først var det vg-listen, så grilling og drikking med noen venner også enda en grilling.Jeg er opptatt i morgen også.
Jeg har alltid hvert holdt litt utenfor og det har gitt litt dårlig selvtillit. Jeg har sjeldent blitt innvitert på ting og har aldri hvert den som spør først på grunn av lav selvtillit.
Men nå ser det ut til at ting blir bedre. Jeg ble kjent med en i Tyrkia som klarte å få opp selvtilliten min ganske mye og nå føler jeg at livet begynner å se lysere ut. Jeg har ikke hatt lyst å kutte meg de siste 2 dagene og jeg sovner ikke med tårer i øynene, og JEG har faktisk spurt om å være med folk de neste dagene og folk har sakt JA!
Jeg håper ting fortsetter sånn som dette. Kanskje jeg da endelig kan bli "frisk". :)
Livet her herlig akkurat nå!
Avatar

Re: Ting ser ut til å bli lysere!

juli 21 2012 - 01:31
ååh. så glad jeg ble på dine vegne når jeg leste dette :) er alltid hyggelig når slikt skjer. kjenner meg veldig godt igjen i problemstillingen din (det lille som sto der om lav selvtillit, og at du aldri blir spurt om å være med på ting). så bra at du turde å spørre om å være med. og at de sa ja. da kan det være de spør deg ved en seinere anledning om du kanskje vil bli med på andre ting også :)
jeg har det også slik, at jeg har veldig lav selvtillit. og det er sjelden noen spør meg om jeg vil bli med på ting. så jeg sitter ofte aleine. så var utrolig fint å lese at det begynner å ordne seg for deg :) ble virkelig glad av å lese det. ingen fortjener å bli holdt utenfor.

og at du ikke har kuttet deg på noen dager er også kjempebra :)

hold fast på håpet og kjemp videre for å bli helt frisk. jeg heier på deg :)
Til forsiden