Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tinder eller Happn?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Tinder eller Happn?

sep 18 2020 - 23:03
Jeg setter pris på deres ærlige tilbakemeldinger. Jeg har nok en del ting å jobbe med, en del ting å ta tak i, som du Elskverdig er inne på så kan det være lurt å få hjelp til å regulere de negative følelsene og fokusere over på andre ting som kan fylle livet med mening og glede, selskap med dyr er en god idé! Det er nok mye underliggende greier hos meg som jeg med fordel har hatt godt av å bearbeide.

Skulle bare ønske at ensomheten ikke tok så stor plass i livet mitt, men dette går det vell an å gjøre noe med, gå tur med en hund som du, Elskverdig, var inne på tidligere, det er en slik ting som går an å gjøre for å fylle livet sitt med verdifulle ting og gjøremål, det meste er opp til meg.

Frikar-1: Hmm, ja, datingcoach hadde kanskje vært noe. Takk for tipset! Og det kan sikkert være fornuftig å begrense bruken av sosiale medier ja.

Håper dere har en fin fredags kveld.
Avatar

Re: Tinder eller Happn?

okt 28 2020 - 12:54
Beste datingside - http://hespac.com/dateno.htm
Jeg fant mannen i mitt liv der! Vi har vært sammen i fire år, og jeg er gravid :) Har flere venner også som har møttes der og giftet seg og fått barn sammen (tre forskjellige par).
Til forsiden