Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tinder

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tinder

juli 16 2022 - 00:22
Er det flere som oppfatter det å være der negativt? Jeg blir bare avvist jeg og føler meg enda mer mislykket enn jeg allerede er.Er det flere som føler det samme? Er singel og uten barn.Savner noen å være sammen med .
Avatar

Hei

juli 20 2022 - 19:44
Ja, Tinder et et mareritt ... Appen er nesten utelukkende 100 % utseendebasert, så det går på selvtilliten om man ikke får mange matcher. Det hender iblant at jeg får matcher, men jeg har altfor dårlig selvfølelse og selvtillit til å starte en samtale. Føler at alle kvinnene jeg matcher med lever normale og vellykkede liv, og at jeg ikke er noe for dem. Savner en datingapp for oss som sliter psykisk.
Avatar

Hei

juli 21 2022 - 09:34
Er ikke på Tinder lenger, men ikke av grunnen at jeg ikke får matcher, men heller det at det så utrolig mange menn som er i forhold og skal finne seg noe på si. Det har jeg ikke sansen for. Utrolig skremmende å se så mange som vil være utro.
Avatar

Tinder

juli 31 2022 - 00:17

Hei.
Ja det er mange som ikke er ærlige på tinder.
Hilsen
Singel mann på 55.
Møre..
Avatar

Du singel mann

aug 13 2022 - 16:16
Har du lyst å bli kjendt ?
Avatar

Re: Tinder

nov 10 2022 - 12:33
Tinder er et dårlig sted å lete. De fleste som er der er bare ute etter utseende og noen å ligge med er mitt inntrykk. Du fortjener noen som virkelig bryr seg om deg og liker deg for den du er. For du er et flott menneske :)

Send meg gjerne en melding om du trenger å prate ut litt rundt dette :) men ikke gi opp, du finner kjærligheten tilslutt :)
Avatar

Jeg har nok ikke fulgt med i timen.

nov 17 2022 - 14:36
Man ligger vel ikke med noen før man har gjensidig følelser og kjemi overfor hverandre? Og så må det være gjensidig fra begge? Ingen kan påberope seg en rett til noe der!

Har aldri vært på Tinder, så det området kan jeg ikke kommentere, men vet at for meg er det som bor i personen viktigere enn hvordan personen ser ut. Men alt henger jo sammen og førsteinntrykket får man med øynene, mens helhetsinntrykket og følelsene kommer ved å bli kjent.

Til Nattstjerne505 og alle andre som savner noen. Jeg vet hvordan det føles da jeg er i samme båt.
Avatar

ensommann55år

nov 17 2022 - 22:18
Problemet med følelser og kjemi er at det er relative begreper, og helt individuelt. Noen argumenterer med at one-night-stands hander om "å være forelsket for én kveld".

"Hver sin lyst", pleier min far å si. Jeg tror han er inne på noe.
Til forsiden