Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tilbakefall rus/psyk.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tilbakefall rus/psyk.

des 5 2009 - 03:56
Sitter her og bare må få det ut. For nå er jeg i ferd med å ramle tilbake til et rusmisbruk jeg avsluttet for 12 år siden.
Kombinert med Angst, Deprersjon og Emosjonell pers forst så er dette overhodet ikke bra.
Problemet er at jeg ikke klarer/tør snakke med noen om det uten å være anonym.
Setter pris på gode råd eller bare et lite smil.
Avatar

Re: Tilbakefall rus/psyk.

des 5 2009 - 10:07
Hei rudii1975.
Du har vært rusfri i 12 år. Det er kjempe, kjempe, KJEMPEviktig at du ikke faller tilbake etter så lang tid. Jeg regner med at det var tøft å slutte med rus, så dette er ikke noe du vil gå tilbake til.
Angst og depresjon er det mange som sliter med. Jeg, for eksempel. Jeg tror ikke det vil hjelpe deg så mye å skrive på et forum som er så anonymt. Du trenger hjelp fra "virkelige" mennesker. Jeg håper du oppsøker en psykolog. Du kan jo begynne med å fortelle det til familie/venner/bekjente/kolleger.
Også ønsker jeg deg masse lykke til og regner med at du er fornuftig nok til å holde deg unna ting du vet er skadelig for deg :-)
Avatar

Re: Tilbakefall rus/psyk.

mars 20 2010 - 12:53
Vil også fraråde deg på det sterkeste og ikke falle for fristelsen (om man kan bruke det ordet her). Det gjør deg bare 10, om ikke 100, ganger så mye verre enn du har det. Har selv hatt et par tilbakefall, og det er så innmari vanskelig å komme seg opp på føttene igjen. Og lettere blir det ikke om man bare fortsetter der man var.. Så jeg håper du får til å søke hjelp, evt. få med deg en som står deg nær - om det kan føles tryggere for å snakke ut med lege/psykolog el.l. Ønsker deg lykke til, og stå på!! :)
Til forsiden