Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Til kjelleren!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Til kjelleren!

april 10 2013 - 18:59
Er så langt nede om dagene, har misstet matlystn, gidder ikke gjøre husarbeid, sliter med å ha fokus når jeg er på jobb. Ja, rett og slett skikkelig deprimert..
Tenker hver dag på selvmord, prøver å vinkle det til at jeg er bedre enn som så. Typen merker ikke at jeg er deprimert for når sant skal sies så er jeg ganske flink å sette på ett falskt smil når jeg må...
For øyeblikket sitter jeg i hjørnet av sofaen å skjelver, vet ikke helt bor jeg skal gjøre av meg! Jeg trenger noe positivt i hverdagen min og vet ikke hvor jeg skal finne det! Som oftes ender jeg opp med å tenke på hvordan jeg skulle tatt mitt eget liv, hva som kan feile i planene mine og hva konsekvensene er om jeg feiler og hvordan folk rundt meg ville reagert om jeg lykkes...
Har tidligere prøvd å ta mitt eget liv utallige ganger, men som dere skjønner har jeg enda ikke lykkes, er litt over ett år siden siste forsøk nå..

Hva gjør du når du føler deg lite verdt, mister livslysten og finner deg selv sitte å spinne på hvordan det ville vært å dø og hvordan du skal dø? FinneS det noen gode sider med "trøstende/oppmuntrende" ord eller lignende?
Har prøvd psykolog, flere ganger... Det var ikke noe for meg.

Bakgrunnen til alt dette er at jeg ble voldtatt, noe spm resulterte i spiseforstyrrelser, depresjon, dårlig selvbilde.. Du ser vel tegningen
Avatar

mhm...

april 11 2013 - 14:46
Hvis du har vært utsatt for overgrep er det nok på tide å oppsøke hjelp for traume problematikk. Det du sier er ikke uvanlig etter voldtekt. Les litt på dixie sine sider og om ptsd/komplex ptsd. Selv om du syns psykolog ikke er tingen for deg så vil jeg likevel anbefale deg å åpne deg opp for ett forsøk. Med riktig behandling og en psykolog du har kjemi med så er det absolutt håp.
Avatar

Har prøvd

april 16 2013 - 21:19
Har prøvd psykolog, har vel hadd 3 forskjellige psykologer så langt, men med en gang det blir satt en diagnose eller jeg får høre hva som feiler meg tar det ikke lang tid før jeg faker at alt er bra og sier meg ferdig med psykologen..

Har fådd tilbud om hjelp fra jobb, de vet ikke bakgrunnen, men fikk ett sammenbrudd hvor jeg brukte hele lunchen på å grine, etter lunch ble jeg kaldt inn til møte med nærmeste sjef hvor hun lurte på om det gikk bra, hva som foregikk, om det var noe hun og ledelsen kunne hjelpe meg med.. Da jeg ikke følte helt at jeg ville snakke med henne fikk jeg tilbudet.. Har nummer så alt jeg trenger å gjøre er å ringe, men sliter med å plukke opp telefonen og faktisk ringe..
Til forsiden