Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Til alle

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Til alle

sep 5 2014 - 02:38
Dere som har alt, økonomi, hus, jobb, førerkort, bil, barn, familie og gode venner, til dere som sitter inne i varmen og har det ganske trygt,,,hva klager dere på egentlig? hvorfor tar dere ikke bedre vare på helsen deres ? Hvorfor velger dere ikke å sette dere selv først, få det dere ønsker mest av alt? Er det lov å endelig kunne ta mot til seg og kreve lykke for seg selv? Hva hvis vi satt mer krav og gjør det som er best for seg selv?

Tenk å bo og leve på gata og aldri vite hva dagene bringer,,,der du lever et liv på gata hele døgnet og når natten og mørket faller på,,dukker det mennesker opp som vil ta alt du har..ikke at jeg opplever å bo på gata men tenk over det alle sammen, vær takknemlige for det dere har, at dere har et hjem og tilgang til mye som mange ikke har,,kanskje aldri får, og ikke kanskje ønsker seg det heller etter mange år med "primitiv" levemåte. Men det er garantert at mange her inne ikke ville ønsket et liv på gata helt alene og uten noe som helst.

Jeg har hatt det mye vanskelig de siste årene og strever fortsatt hver dag for å være positiv,,,og problemer strømmer på,,,jeg har ikke jobb, har ikke økonomi, er uten nettverk, er syk har ulike plager, men jeg prøver å kjempe for å ha et sted å bo selv om jeg ikke eier noe eget foreløpig, ingen vet at jeg strever, det går visst ikke an å se det sånn utenfra,,,derfor er det veldig vanskelig å bli forstått,,,men jeg har faktisk ingenting,,jeg tror faktisk folk forstår men de gidder ikke ta seg bryet å sette seg inn i et annet menneskets livssituasjon,,,jeg bruker sykkel hver dag, og for å komme meg til steder kreves det mye planlegging, energi og styrke,,,, nav maser igjen,,, og brevet til legen nå er straks ferdig,,,,jeg ser ikke på meg selv som et offer men at jeg helt klart har tatt valg i livet som skulle vært mer gjennomtenkt,,,bare litt filosofiske tanker denne natten da jeg daglig får inntrykk av at mange som har mye tilrettelagt fortsatt klager...det er ingen vits å skjule det lenger...
Avatar

Denne har jeg ventet paa:-)

sep 5 2014 - 04:05
Den du sier du er kunne vært meg og det du tenker kunne vært mine tanker.Men husk at dette er ett forum for alle og det skal det være.Du vet at alle de som har det trygt og har alt er likevel mennesker med sin problemer.Verden er hard, tøff og vanskelig og saa har du de som har hatt lite motstand i livet/taaler lite motgang.Men alt er relativt og her paa forumet finner nok alle noe de paa en eller annen maate kan kjenne seg igjen i.

Da er det bare og haape paa at det blir dialog og menings utveksling gjennom det.
Og trøst, taarer, smil og latter gaar gjerne haand i haand.
Avatar

En ventet melding

sep 5 2014 - 04:53
Det er et åpent forum for alle,,jeg sier ikke at jeg er bedre på å takle motstand,,,men har lært meg å forberede meg alltid på det verste som kan skje....men har alltid hatt det vanskelig og har ikke vært den første i køen og tatt egentlig ganske liten plass,,vært nesten usynlig,,,,bare pleaser andre hele tiden,,så jeg søkte meg hit for å se om det er flere i samme situasjon...jeg synes det er fint å kunne dele det man strever med, og jeg er selv åpen for å høre det meste,,og tilby vennskap...jeg kan faktisk ikke forstå at de som "har alt" fortsatt har noe å klage på, mye skal ha mer innstilling...dette er noe jeg opplever i hverdagen utenfor denne siden,,,og er ikke rettet mot noen her inne...og ikke sikkert flere har et slikt syn på det der ute i virkeligheten....
man må jo stå på om det er noe man ønsker seg her i virkeligheten? men for meg tar angsten ofte overhånd og det tryggeste er bare å være hjemme.--og det blir det ikke mye livet av...men er ulike ting som hindrer meg i å slappe av på en god måte.

det er nok bare en selv som gjør en lykkelig ikke alt det materielle...jeg kjenner en person (fra barndommen) som har flere millioner i formue og fast arbeid, kjærlighet, familie, venner, bil, reiser, men ennå så har ikke denne personen funnet lykken ? hele livet har jeg strevd for å få til så masse, men slik det er vet man aldri hvor lenge man lever og da teller det materielle ganske lite ift menneskelighet. Jeg ville bare få det ut for enten har jeg blitt gal ellers så er det kanskje noe i det..
Avatar

Jeg mente ikke si at du sa noe galt.

sep 5 2014 - 09:19
Jeg føler det samme og har man ikke helse betyr ikke penger saa mye.Det jo noe i at de som har alt faar lagt/ligger listen høyere mht ønsker, drømmer og forventnnger.Men det er alltid bra aa være litt ydmyk.Og saa har du de kravstore som aldri blir fornøyd noe jeg har inntrykk av at det er en god del av der ute.
Til forsiden