Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tema

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tema

feb 26 2017 - 09:19
vet ikke helt hva jeg skal skrive. Må bare skrive ett eller annet. Jeg er ikke så god til å finne på tingå si alltid. Hvorfor liker ikke damene meg? Hva er galt med meg? Hvorfor får jeg ingen matcher på tinder? Hvorfor sender ingen melding til meg på sukker og tinder?
Må bare prate, hele tida. Jeg er for sjenert. Men ofte har jeg jo ikke noe å si. Og når jeg prater med folk, så forsvinner de. Hva er grunnen til at jeg er singel og uten familie når jeg er snart 44 år? Hva har jeg gjort gæærnt? Hvorfor har jeg ikke hatt mer enn en kjæreste hele livet? Hva skjedde? Hvorfor klarer jeg ikke å opprette kontakt med damer? Hvorfor forsvinner de hele tida, trekker seg unna? Hva er gæærnt med meg? Hva er det jeg gjør galt? Er det utseendet? Er det noe jeg sier?
Kan det vært at jeg ikke vet nok om ulike emner, slik at jeg ikke har nok å si når jeg snakker med dem?
Eller er det bare genetisk, jeg er ikke en alfahann, og det stråler ut uansett hva jeg gjør.
Hva er det som er galt med meg?
Kanskje jeg lukter vondt? Men merker man vel ikke på tinder...
Kanskjer jeg er veldig aggressiv? Vet ikke, prøver å være hyggelig.
Men problemet er jo egentlig at jeg nesten aldri er i den situasjonen at jeg snakker med en dame. Kommer aldri så langt, Får jo ikke kontakt med dem engang. Det er kjempevanskelig bare å komme så langt at du i det hele tatt oppnår en kontakt.
Hva skal jeg gjøre for å få kontakt med en dame?
Til forsiden