Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tap av energi orker ikke gjøre noe

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tap av energi orker ikke gjøre noe

feb 17 2017 - 23:05
Hei. Jeg sliter med angst depresjon og add blir også nå utredet for personlighetsforstyrrelser. Jeg sliter mye med å holde det ryddig og rent hjemme. Dette er virkelig et problem som begynner å gå på helsa løs... Jeg er sliten hele tiden og orker ikke noen ting . Noen som har fått hjelp i hjemmet? Jeg er ung og føler ikke at hjemmehjelp er tingen liksom men jeg kunne trengt hjelp for å holde det ryddig og iorden hjemme. Nå er det støvete, møkkete og ikke bra. Dårlig inne miljø. Jeg har også katt som gjør at det kreves at blir gjort rent i leiligheten med gjevne mellomrom. Har ingen i familie eller omgangskrets jeg kan spørre om hjelp heller... :'-(
Avatar

Re: Tap av energi orker ikke gjøre noe

feb 24 2017 - 00:51
Har du prøvd støttekontakt? Det er mange unge som får hjelp fra det. Kommuner bruker å ha det, ta kontakt med bistandavdeling eller No sånt.. der det gis støttekontakt. (-:
Til forsiden