Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tankesurr

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tankesurr

jan 21 2017 - 18:54
For 7 mnd siden slo jeg opp med kjæresten gjennom 6 år. Jeg var virkelig glad i ham og er fortsatt uendelig glad i ham, men vi manglet spenning. Vi var bestevenner, men ikke kjærester. Jeg forelsket meg i andre rundt meg og bestemte meg for å gjøre det slutt.
Ikke lenge hooket jeg med en av disse andre forelskelsene på byen. Jeg ble ganske betatt og vi holdt på en stund. Fant etter hvert ut at vi ikke passet sammen da vi er veldig forskjellige, og følelsene dabbet hos oss begge. Nå i det siste har vi derimot tatt opp igjen kontakten og har sex og ingenting annet.

Jeg tror ikke egentlig jeg angrer på noe av det jeg har gjort, men helt siden jeg gjorde det slutt med min kjæreste for 7 mnd siden har jeg gått med en uggen følelse jeg ikke klarer å forklare. Da jeg holdt på med den nye typen kjente jeg det ikke like sterkt, men nå er det tilbake for fullt! Ligger våken flere timer hver natt og tenker (på ekskjæresten, på han jeg holder på med, på hvordan jeg fremstår som person osv.) og sliter veldig med å gjøre skolearbeid og slike ting. I tillegg er jeg snart ferdig med studiene og er veldig usikker på hva jeg vil videre med livet mitt. Hvilke jobb jeg vil ha og hvor jeg vil bo. Har noen tips til å roe ned tankene?
Avatar

Re: Tankesurr

jan 24 2017 - 21:12
Jeg tror det er naturlig for de fleste, å ville holde fast ved det de har. Det kjente og trygge. På mange vis, er jeg litt misunnelig på evnen din til å ta et valg og søke forandring. Jeg tror ikke det er unaturlig å tvile eller kjenne savn, selv om avgjørelsen om å avslutte noe er riktig.

Det at du snart er ferdig med studier, vil jo uansett innebære slutten på ett kapittel og begynnelsen på et nytt. Jeg ville tro det beste var å sette seg ned og prøve å finne ut av hva det er du ønsker i livet, hva du vil jobbe med, hvor du kunne tenke deg å bo, så vil resten komme som en konsekvens av det.

(Så lett å kunne forklare andre hvordan de skal navigere seg gjennom sitt eget liv. Tenk om det gikk an å gjøre med sitt eget....)

Jeg heier på deg, og tror du finner ut av det :)
Til forsiden