Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tankespinn og løgner..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tankespinn og løgner..

jan 2 2012 - 00:59
Godt nyttår:)

Jeg må lette tankene mine litt nå...


Jeg har vært deprimert siden jeg var 14 år og nå, endelig går det bedre!! Men jeg har noen ting som plager meg utrolig, noe som jeg ikke har sagt til mange. Derfor velger jeg å si det her, hvor ingen vet hvem jeg er. Jeg er så skamfull over det jeg har gjort, men det kan ikke endres og jeg prøver å leve med det. Men det plager meg fortsatt noe enormt...Here we go:

Jeg har bodd utenlands siden jeg var 20 og jeg håpet på å starte et nytt liv..Jeg ble kjent med mange nye mennesker og hadde det gøy, men jeg følte meg ikke bra eller interessant nok. I tillegg drakk jeg altformye, dagen startet med øl for å føle meg ok, og jeg bare forsatte til jeg ikke husket mer. Jeg bruker ikke dette som noen unnskyldning for mine handlinger, jeg bare sier det som det var dengang..

En dag våknet jeg og visste at jeg hadde gjort noe utrolig dumt. Jeg hadde sagt til min kjæreste at jeg var gravid, men det var ikke sant. Jeg besvimte og kastet opp mye på denne tiden og jeg vet ikke hvorfor jeg sa det, men gjort er gjort.. Senere sa jeg også at jeg hadde tatt abort.

Jeg føler skammen over meg selv så sterkt nå, men jeg må få dette ut...Uff. Historien stopper ikke der..dessverre..

Jeg løy til alle mine nye venner og sa at jeg hadde vært narkoman i flere år før jeg møtte dem, men at jeg var ren nå og bare drakk alkohol og røykte sigaretter. Jeg aner fortsatt ikke hvorfor jeg kunne finne på og si noe sånn.....!!! Jeg har innbilt meg selv at kanskje jeg var i psykose og fant på saker, men jeg aner virkelig ikke...

Den siste, og aller verste løgnen jeg fant på, var at jeg sa at min mor og far var døde. Jeg husker det var jul, jeg hadde akkurat snakket med min mor og når jeg gikk tilbake til rommet hvor vennene mine var, sa jeg at min far hadde tatt selvmord...At han hadde skutt seg selv på kontoret sitt. Det var jo ikke sant, både min mor og far lever fortsatt i beste velgående...

Senere sa jeg til mine venner at min mor hadde tatt livet sitt pågrunn av at min far nå var død..

Jeg prøver å leve livet mitt og legge dette bak meg, men jeg tenker fortsatt mye på det. Jeg vet virkelig ikke hva som gikk av meg da alt dette skjedde....Det eneste jeg vet sikkert er at jeg drakk altformye og var deprimert, men det gir ingen mening...

Hvis noen har konstruktive tanker eller meninger rundt dette, takk for svar. Først og fremst skrev jeg vel her for å få noe ut.. Jeg er så paranoid for at mine foreldre skal finne ut hva jeg har sagt..Og ikke minst alle løgnene jeg sa til mine venner...Dette skjedde for 6år siden nå, men jeg tenker på det til stadighet.

Vennlig hilsen dumme meg...

Avatar

Re: Tankespinn og løgner..

jan 2 2012 - 01:07
Dette har jeg opplevd med en jeg jobbet sammen med.Vi alle gjennomskuet han, men sjekket det ikke nøyere opp, for det var så mye vilt han sa at vi ikke tok noe seriøst.Tror neppe dette blir sjekket opp av vennene du hadde den gang, men de finner det jo ut om du har kontakt med de enda.Om du ikke sliter ellers og du vet du har gjort noe feil så synes jeg ikke du trenger å gjøre mer med dette.Gjort er gjort.Du er ihvertfall ikke dum, men søkte kanskje en litt ekstrem form for oppmerksomhet.
Avatar

Re: Tankespinn og løgner..

jan 7 2012 - 19:27
Jeg ville lagt alle kortene på bordet til foreldrene mine. Forklart hva jeg hadde sagt, og at jeg virkelig angret.Tenk om de får høre det fra ett annet sted..

Til forsiden