Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tanker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tanker

juli 18 2022 - 20:05
Jeg føler veldig alene de siste tiden. Jeg måtte slutte å møte med terapeut. Jeg fortsatt jobber.. Men Vet ikke hvor veien min skal gå videre.. Jeg er veldig redd. Så jeg prøver reflektere, skrive tanker for å hjelpe meg selv. Jeg ville dele noe med dere. Beklager for feiler..er ikke norsk fortsatt lære meg norsk.

Det som ikke finnes( fortid), kan ikke sette meg i fare, kan ikke skade meg. Det som eksistere, nåtid, er ikke ekte. Fordi alt jeg ser i denne verden, er bare mine tanker. Så i stedet for å skylde på meg selv, skamme meg, være redd, kan jeg velge å se noe annet.

Hvorfor jeg velger å se i mørke da? Vet ikke..kan ikke lage selv grunner heller hvorfor jeg ser i mørke for da velger jeg å tro at det finnes mørket som påvirker på meg. Kansje er den bare en illusion..

Jeg er trist når jeg ser tings som ikke finnes ( fortid) . Føles som jeg laget bilde av meg hvor jeg tar vekk happines, og late som det fines noe motsatte , som er ikke illusion.

Tenker.. hvis jeg skulle se bare i mørket, ville jeg se det alt jeg ser nå?. I mørket det er ikke mulig å se noe.. .jeg ser vakre mennesker som går gjennom live sån som meg. Jeg ser happy barn som leker på en lekeplass. Fugler som eier hele himmelen. Jeg ser solen som skinner og lager vakre farger for oss på jorden. Kunne jeg ser det alt i mørket?.

Jeg ser live fra perspektiv av lys. Hvis det jeg sliter med ser jeg som mørkt kunne jeg ikke bare flytte det til lysere sted?. Og se at det som er mørkt er ikke mulig å se i lyse? . Hvis den forandre seg i lyse. Så hvor ekte den er egentlig?.
Avatar

Re: Tanker

juli 26 2022 - 22:06
Hvordan går det med deg Mong?

Håper det går litt bedre. At du ikke føler deg så redd.
Veldig fin tekst du har skrevet synes jeg.
Til forsiden