Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tanker om tomhet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei

des 19 2021 - 01:04
Ett menneske som har det godt med seg selv vil sjelden føle tomhet.De som har status kan slite psykisk og ha depresjon dermed stor tomhetsfølelse følelse.
Avatar

Hei!

des 19 2021 - 01:06
Å ha en grei inntekt , meningsfylte gjøremål, passe med stimuli, nære relasjoner osv. er viktig og bidrar til å føle mindre tomhet

Jeg kan også forestille meg at mange som blir ansett som veldig vellykkede i "verdens øyne", folk som har gjort karriere, allikevel kan føle tomhet. . Jeg har også hørt at forskning viser at over et visst lønnsnivå, så får man ikke økt livskvalitet. så også de som har gjort det så bra og er rike og vel ansett av andre, kan føle på betydelig mer tomhet enn en person som har bedre balanse i tilværelsen og som har tid til å slappe av og nyte livet.
Avatar

Hei igjen

des 19 2021 - 01:32
Jeg forsøkte å redigere forrige melding uten å lykkes. Det jeg ville legge til var at noen av de som har gjort karriere ikke nødvendigvis synes at arbeidsoppgavene de har er meningsfylte og/ eller i tråd med deres verdier og dermed kan også de føle på tomhet. Kanskje motiveres de av dårlig selvfølelse, der fremme en gang så håper de på å føle seg bra nok(når de har nådd det eller det målet), men så føles det kanskje aldri noe annerledes.
Avatar

Heidia

des 19 2021 - 09:04
Bra saker;) nettopp derfor er det feil at penger ikke kan kjøpe lykke. Jo, det kan det til en viss grad. Og helsespørsmål kommer inn i alt dette. Helse er vevet inn i det som har med suksess, penger og både meningsfullt og meningsløst arbeide å gjøre.


Det viktigste aspektet er kanskje det med utenforskap. Hvis vi glemmer helseproblemer. Jeg tror godt at det er dem midt i, eller rik arbeiderklasse, som har det best. Tilogmed fattig går an, om en har helse med seg, og sosial status i et gitt miljø.

Uansett er vi forskjellige. For noen er mer suksess veien de trenger til mer lykke
Avatar

Re: Tanker om tomhet?

des 19 2021 - 09:10
For å spore mer inn på det tråden handler om, så kan det oppleves veldig tomt å engasjere seg i en verden hvor alt er en konkurranse om å komme seg oppover.

Folk ser ut til å glemme at selv midten mellom rik og fattig er også stor suksess for veldig mange. Det vet de som har slitt på bunn lenge nok
Til forsiden