Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tanker og erfaringer rundt det å ta sitt eget liv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tanker og erfaringer rundt det å ta sitt eget liv

aug 26 2014 - 16:16
Hei!

Jeg er helt ny på denne siden, men håper det er et sted der jeg muligens kan få litt hjelp. Etter å ha skummet gjennom noen ulike poster, ser jeg at min forespørsel er litt uvanlig.
Jeg er på jakt etter mennesker som sliter med tanker og ønsker om å ta sitt eget liv. Jeg er en av disse selv, men jeg vil prøve å bruke min kunnskap og mine erfaringer til noe konstruktivt.

Dette er i forbindelse med et masterproskjekt som gikk i vasken. Planen min er å forsøke å vinkle oppgaven i retning av det som fikk meg til å vippe av pinnen. Det jeg ønsker er andre mennesker perspektiver rundt denne problematikken.

Redigert av administrator: Fjernet link
Avatar

Re: Tanker og erfaringer ....

aug 30 2014 - 19:37
Håper ikkje omtale fører til handling. Ein er alltid redd for at når ein tek opp dette kan nokon gjere tankar om til handling. Men det kan ikkje berre tabubeleggast heller. Mange har nok slite med sjølvmordstankar ein del av livet. Men det som sjeldan vert teke opp er kor mykje sjølvdestruktiv ein er når ein går med desse tankane. Livet er ikkje alltid roseraudt om ein kjem over dette med sjølvmordstankar. Ein kamerat snakka nyleg om å drikke seg i hel. Truleg berre prat, men han kan gjere mykje skade med ovdrikkinga han driv med i periodar.
Til forsiden