Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Stressmessing og strukturering - dine beste tips?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Stressmessing og strukturering - dine beste tips?

okt 10 2014 - 01:15
Jeg trenger desperat å lære meg stressmestring og strukturering. Og lurer på hvilke strategier og metoder dere bruker for å roe ned rotet i hodet og sette tanker ut i handling, og ikke minst, ikke drukne i tankene om alt man skal gjøre og ende opp med enten å sitte dønn stille og håpe at det går over, eller virrer rundt som ei hodeløs høne uten mål eller mening og dermed heller ikke får gjort noe ordentlig.
Avatar

Re: Stressmessing og strukturering - dine beste tips?

okt 11 2014 - 22:10
Sliter litt med det selv, men kjente at å sitte og surfe nettet for julegavetips (vil gjøre det mer personlig og lage mye selv) var veldig beroligende for meg av en eller annen grunn.

Men jeg er en veldig veldig listeperson, lister for alt mulig rart, i den rekkefølgen jeg skal gjøre det og akkurat hva som skal gjøres.

Hender seg jeg også kobler fullstendig av og driter i alt og alle og setter på musikk og danser i stua for å få ut litt frustrasjon.

Alle er forskjellige så trur du bare må finne det som passer deg best, og det er en film, dataspill, håndarbeid, lister, musikk eller kanskje noe kunstnerisk :)
Avatar

Re: Stressmessing og strukturering - dine beste tips?

okt 29 2014 - 01:44
Meditasjon og mindfulness!
Prøve å reflektere over hva som er mest viktig og hva som er mindre viktig, hva som er viktig at blir gjort perfekt og hva som egentlig ikke er så farlig, sortere litt
Akseptere at ikke alt blir perfekt, men også anerkjenne at man kan være en dedikert perfeksjonist i blant og dedikere deg til en oppgave.
Kjenne på hvilke matvarer som girer opp kroppen og ikke
Generelt tørre å kjenne på de ubehagelige tankene og følelsene tidligere på dagen, sånn at ikke alt kommer med en gang man setter seg ned eller rett før man skal sove
Se om noe du gjør i livet egentlig ikke gir noe glede fordi det blir oversvømmet av stress, så fjerne det.
Ta opp problemer med andre, senker stress, eller rett og slett en klem
Glede seg til de rolige stundene alene eller med andre, og derfor tillate seg å stresse med viktige oppgaver
Avatar

Re: Stressmessing og strukturering - dine beste tips?

okt 29 2014 - 01:48
Akseptere at en del er utenfor din kontroll, for eksempel har den læreren Som retter en oppgave sine forutsetninger for hva hun/han liker, å innse det gjør at du ikke blir altfor satt ut av spill over en oppgave

Vite at du gjør noe fordi du liker det generelt, interesserer deg for et fag for eksempel, da er en oppgave meningsfull uansett, og man har en trygghet på at man er "naturlig smart" i det, rett og slett fordi man intereserer seg
Avatar

Re: Stressmessing og strukturering - dine beste tips?

mai 24 2019 - 17:40
According to this blog https://no.formulaswiss.com/blogs/understreke/cbd-kan-redusere-stress, CBD has a dopamine component that lowers the level of stress. Has anyone who have used CBD? What are your thoughts about this?
Til forsiden