Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Stor aldersforskjell

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Stor aldersforskjell

des 5 2019 - 16:56
Hei. Jeg er en jente på 24 år som har sterke følelser for en mann på 47 og vi har utrolig god kontakt hvor jeg er rimelig sikker på at han føler der samme.. Han er gift, men har sine tvil ang. Ekteskapet sitt, jeg er på pause i mitt forhold. Vi er kollegaer og vil gjerne høre med andre om hvordan dette funker. Setter pris på noen ord om erfaringer og råd.
Avatar

Re: Stor aldersforskjell

des 5 2019 - 18:46
Oppfatter at det er kaldt vann i blodet du etterlyser her.

Ditt eget forhold er på pause. Er dette for å om mulig finne sammen igjen, eller er det i virkeligheten slutt? Er det for å finne sammen igjen så kan du jo spørre deg selv hvordan det vil virke på dette hvis du begynner å interessere deg for et annet forhold. Vil det gjøre det enklere eller vanskeligere å gi deg en avklaring om dette hvis det nye går skeis? Hvis det lykkes gir det seg jo selv.

Det sies ofte at en ung kvinne som faller for en mye eldre mann har et savn i seg etter en farsfigur. Kan det være noe i dette for deg, har din egen far vært interessert tilstede for deg i ditt liv?

Å ha samme arbeidssted kan ha sine sider. Er dette er arbeidssted du ønsker å ha en god stund framover?

Hvis dere blir sammen blir du en slags stemor hvis han har barn. Er du klar for det?

Det er aldri godt å si hvilke forhold som varer og ikke. Det er umulig å forutsi.Avatar

Re: Stor aldersforskjell

des 10 2019 - 00:12
Jeg er 25 og mannen min er 55. Ble sammen da jeg var 18. Akkurat nå er vi på pause, men ikke av alderforskjell grunner. Det kan funke veldig bra, hvis dere takler de eventuelle tilbakemeldinger og blikk man kan få.
Håper du finner ut av det! Bare spør hvis det er noe konkret du lurer på!
Avatar

Re: stor aldersforskjell

des 10 2019 - 01:32
Jeg har lite erfaring, og dermed få råd å komme med, angående alderen. Men du sier han er gift men er skeptisk til ekteskapet. Da vil jeg bare anbefale på det sterkeste at dere unngår at det skjer noe før han evt. Har gått fra ektefellen. Dette sier jeg som et resultat av en gift mann som lovet min mor at ekteskapet hans var over. Nå, over 20 år senere, er han fortsatt gift med samme dama. Noe som har skapt en del konflikter i familien og et barn (meg) som satt igjen med en følelse av at jeg aldri sku vert fødd. Og det har tatt men mange år å klare å snu tankegangen til at alle konfliktene ikke er min feil
Til forsiden