Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Stiller spørsmål ved sidetmedord

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Stiller spørsmål ved sidetmedord

sep 22 2018 - 08:55
Deres fine slogan er: Likeverd – Åpenhet – Respekt. Men når man stiller dere et spørsmål så svarer dere ikke, og dere fjerner innlegg helt uten noen videre forklaring til brukeren om hvilken feil han/ hun har gjort eller om innlegget har vært redigert, i allefall har ikke det vært tilfelle som jeg referer til her. Et eksempel på det er innlegget om venneforespørsel, med overskriften "nettvenner/venninner Oslo omegn". Jeg ser ingen grunn til at den skulle ha vært tatt bort, så hvilken forumslinjer mener dere har vært brudt her? Et annet er, innlegget som ble skrevet på ensomhet for 2 dager siden, som var utformet som en rim/hiphop tekst eller kall det hva du vil, men som kun var uttrykk for følelser relevant for sjangeren, og en skulle jo tro at nettopp det var litt av poenget med sidetmedord at man satte ord på det man føler osv. Så da er det jo et paradoks at det samtidig ikke tillates. Syns dere ikke det? Tror kanskje dere trenger litt øving i å analysere hiphop rim også, for det virker som dere ikke helt er oppdatert på det. For eksempel så var ordet "merr" brukt for å beskrive angst, og "kysta" isolasjon. Og det med at man begynner å stille spørsmål ved høyere mening ved livet når man befinner seg på et mørkt punkt i livet osv. Alle helt saklige grunner som passer inn her. Det var ikke noe mer spennende enn det, i allefall ingen tungtveiende grunner til å klippe det helt bort uten notis. Så kanskje dette er noe å tenke litt over til en annen gang, overveie ting før dere handler, det skader i alle fall ikke å prøve.
Avatar

Re: Stiller spørsmål ved sidetmedord

sep 22 2018 - 10:02
SSSXXXZZZVVV: Sidetmedord er ikke stedet for å ytre deg. Hvis det du skriver ikke er "politisk korrekt/sosialt korrekt" nok, blir det sensurert/slettet.

Det er forsåvidt forståelig at de er litt ekstra følsomme (hvert fall til en viss grad) for potensielt "støtende" innhold på denne siden (siden det er en side for mental helse), men jeg har observert dette fenomenet på andre norske og internasjonale nettsider også, som ikke er knyttet til mental helse. Så dette fenomenet bunner åpenbart i et grunnleggende samfunnsproblem i den moderne, vestlige verden generelt: Overbeskyttelse/overfølsomhet.

Ingen tåler noen ting lenger. Dagens samfunn består av en gjeng med overfølsomme, "voksne barn". Komfortable eller beleilige løgner foretrekkes framfor ukomfortable eller ubeleilige sannheter.
Til forsiden