Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Spolerte masteren

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Spolerte masteren

juni 4 2015 - 01:23
Jeg har virkelig ødelagt hele masteroppgaven min. Jeg har spolert alt. Ett år rett rett i vasken på grunn av et tastetrykk.

Jeg leverte en masteroppgave med feil i tekst og referanser. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg gjorde det. Jeg tror det er den dummeste avgjørelsen jeg noen gang har tatt i mitt liv. Fremfor å utsette, valgte jeg å levere en oppgave som jeg ikke hadde tid til å se fullt gjennom. Jeg angrer som en hund på at jeg leverte. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg gjorde det. Ingen andre rasjonelle personer ville gjort noe slikt med selveste masteroppgaven! Tanken på at jeg evnt. skal forsvare denne oppgaven om noen uker gjør meg kvalm. Jeg har mistet matlysten og sitter og tenker på det hele tiden. Tanken på at jeg skal få en D eller lavere gjør meg sinnsykt deppet. Ofte ender det hele opp i noen tårer. Jeg har i realiteten hatt svært gode karaktere, og nå skal jeg avslutte med en elendig karakter på den viktigste oppgaven i utdannelsen min. Jeg har virkelig jobbet med denne oppgaven. Jeg har jobbet med den hver eneste dag uten fri og så velger jeg å sende inn en oppgave uten å se på den for å rekke fristen. Det hele føles som et massivt mareritt jeg ikke kommer ut av. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre:( Det føles helt forferdelig og jeg føler jeg har sviktet familien. Jeg tenker at denne oppgaven kommer til å gjennomskue meg helt. Jeg har aldri fortjent de karakterene jeg har fått. Jeg har mistet motet bokstavelig talt.Er redd at dette er starten på noe dumt, at jeg skal ende opp med å ikke klare noe. Selvtilliten har forsvunnet, rett og slett. Jeg har egentlig hatt problemer med selvtilliten i mange år,men nå føles det helt håpløst.

Følte at jeg bare måtte fortelle det til noen, det er vanskelig å snakke om dette med andre.
Til forsiden