Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Spørsmål til refleksjon!!!!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Spørsmål til refleksjon!!!!!

jan 27 2021 - 17:53
Hva er din viktigste beslutning i livet?

Min viktigste avgjørelse i løpet av livet er å bestemme meg for å bli glad i meg selv. Denne beslutningen kom gradvis etter ett brudd. Jeg følte meg skikkelig teit og tragisk selv om jeg også ønsket å begynne å leve. Så det sjokket å innse hvor utrolig ubevisst slem jeg kan være med meg selv gjorde at jeg bestemte meg for å jobbe med dette. Det er på ingen måte en easy fix, da jeg må endre noen spor i hjernen. Men tror dette er veldig viktig for livet mitt videre.

Så hva er din viktigste beslutning i livet ? Det kan være hva som helst! Jeg hørte akkurat på podcasten "Snakk om" der de tok opp det spørsmålet.
Heia alle dere som virkelig ønsker å ta tak i selvutviklingen <3
Avatar

Re: Spørsmål til refleksjon!!!!!

jan 27 2021 - 19:32
Er enig med deg der. Man er sin viktigste person. Men å bli glad i seg selv er utrolig vanskelig.. MEN det er utrolig viktig. Heier på deg :D
Til forsiden