Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Spiseforestyrrelser.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Spiseforestyrrelser.

juni 13 2018 - 15:55
Hei.
Jeg har alltid vært den tynne jenta. Jeg har alltid blitt kalt for tynn, og selv om det menes positivt, liker jeg ikke å bli kalt det.

Jeg er en jente på 15 (blir 16), er ca 174 cm høy og veier 53 kg. Jeg vet at jeg er tynn, men jeg vil bli tynnere. For jeg ser på meg selv som tynn, men ikke tynn nok. Jeg føler jeg trenger flatere mage og mindre lår. Derfor bruker jeg aldri shorts eller går i bikini. Jeg er livredd og jeg bryr meg utrolig mye over hva alle andre synes om meg. Jeg trener ganske mye fotball, men vil trene mer for å bli tynnere. For jeg har utrolig dårlig selvbilde og ingen selvtillit.
I det siste har jeg begynt å spise mindre. Prøver å holde meg unna de store måltidene. Men jeg er en person som er glad i mye usunt. I tillegg er jeg på vekta 5-7 ganger hver dag. Målet mitt er å komme under 50 kg.

På under 1 uke har jeg gått ned ca 2 kg, ved å spise mindre. Men jeg merker også at jeg har blitt mer svimmel, slapp og trøtt etter dette...

Jeg vet ikke om det jeg holder på med er farlig eller en spiseforstyrrelse. Noen som har noen tanker..?
Til forsiden