Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Spilleavhengig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Spilleavhengig

sep 1 2019 - 06:39
Begynner smått og gå opp at man har ett problem med spill.nettcasino

Siste 2 ukene har man spilt bort 6-7000 kr. Og siste årene rundt nok.
Siste 2 ukene er først. Ene dagen vant man 104000 kr. Men spilte vekk alt på 8 timer. Andre gangen vant man 10000 kr. Ble borte på noen timer.

Man klarer ikke ta det til seg at hei, det er penger man spiller bort og vinner. Man bare trykker og trykker.

Så angrer man og får enorme mørke tanker. Hva faen er galt med meg. Skjerp deg.

Flere som sliter? Fått hjelp? Hva slags?
Avatar

Hei tomblakk

sep 2 2019 - 00:50
For mange år sida spilte jeg for å forsvinne i en annen verden.jeg kunne flykte.var en del penger jeg spilte bort men ikke i nærheten av det du spilte men jeg husker så godt når jeg spilte bort hvor mye jeg skammet meg etterpå følte meg skitten og var desperat for å skjule for andre rundt meg.glemmer ikke den perioden altså men når automatene forsvant og man måtte registrere seg noe ble etterhvert annerledes jeg flyktet over til andre ting men jeg har sett på nært hold folk gå til grunne av den avhengigheten skilsmisser innkasso penger som blir krevd fordi lån blir tatt og det er helt forferdelig å se på ett menneske blir ruinert fullstendig psykisk og økonomi nå vet jeg ikke om du er gift og tatt opp lån men det jeg vil spørre deg er Vet du hva som ligger bak spillinga?har det vært andre ting som har gjort at dette startet? Jeg anbefaler deg på det sterkeste å søke hjelp hos psykolog og du kan gå via fastlege.noen spiller for å vinne mens andre spiller fordi det er underliggende lidelse som er der.hvilken av delene som er hos deg vet jeg ikke men du bør spørre deg selv når dette startet slet du med ting før det.du bør skaffe deg hjelp før det er for sent.nå prater jeg om både den jeg har sett bli ruinert og utifra hvordan jeg selv hadde det før selv om for meg var det flukt og jeg spilte mye på de automatene aldri på nettet sluttet før det men på nettet går det enda fortere å miste.jeg husker jeg var våken til morgenen for å spille og forsvinne i en annen verden vekk fra realiteten.sÅ det du må finne ut av er dette resultat av at du sliter med psykiske problemer fra før noe underliggende el spiller du for å vinne penger.forskjell på de to selv om avhengighet er avhengighet.skaff deg hjelp før det er for sent og du er i enda større problemer.dette er veldig skambelagt for mange.Har du pratet med noen km dette?er noen rundt deg klar over dette?
Avatar

Re: Spilleavhengig

sep 2 2019 - 19:42
Sliter ikke med spilleavhengighet :-)
men du bør få deg andre aktiviteter og muligens gå i terapi snakk med noen.

men i er god til å spare så å bruke 6-7000 på spill en dag hadde ikke gjort meg noe.
i det minste da ville livet inneholdt noe :-))
Til forsiden