Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sosial angst - noen bilmekanikere her

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sosial angst - noen bilmekanikere her

des 7 2022 - 09:50
Sosial angst - noen bilmekanikere her? Des 7 2022 - 09:38 Hei, i dag så hadde jeg bilen på verksted. De fant ut at det var en feil de hadde gjort ved forrige opphold som de selvsagt fikset gratis der og da. mekanikeren kom tilbake og begynte og fortelle meg at alt var i orden, men i lykkerusen min sonet jeg litt ut da han snakket om å ordne reklamasjon. Jeg oppfattet at han skulle ta seg av det, men da jeg kom hjem begynte jeg å lure, er det jeg som skal ta meg av det? Er det noe jeg skal skrive under på? Hva hørte jeg egentlig?
Og nå får jeg helt noia, for jeg satte meg bare i bilen og dro, hva om jeg skulle gått inn på kontoret og signert noe?
Nå har jeg helt panikk for jeg tør ikke dra tilbake og spørre, og den gode lykkerusen over at alt er i orden er nå erstattet med at den sosiale angsten tar overhånd.

Så jeg lurer på om det er noen her, gjerne bilmekaniker som kan fortelle meg om jeg dreit på draget, eller om dette faktisk er noe de fikser selv?
Avatar

Mekaniker

des 19 2022 - 02:30
Om de ikke ringer deg, er nok alt i orden.
Til forsiden